Haberler

    G.saray'dan O İki İsme Davet!

    Galatasaray, İstanbul'da 15 yaş altı (U15) Amatör Ligi 9'uncu Grup şampiyonu olduktan sonra Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan takımlardan biri olan Avcılar Belediyespor'un kaptanı Kadir Uçar ile sol kanat oyuncusu Erman Kılıç'ı beğendi.

    Galatasaray, İstanbul'da 15 yaş altı (U15) Amatör Ligi 9'uncu Grup şampiyonu olduktan sonra Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan takımlardan biri olan Avcılar Belediyespor'un kaptanı Kadir Uçar ile sol kanat oyuncusu Erman Kılıç'ı beğendi.

    Oyuncuları orta okul veya lisede okuyan Avcılar Belediyespor'un U15 ekibi, geçen 2 Aralık'ta Göktürk Sarayspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-0 yenik durumdayken hakemin kendilerine verdiği penaltı kararının haksız olduğunu belirterek itiraz etti. Şampiyonluk mücadelesi veren Avcılar ekibi, antrenörleri Cenk Balkan'ın onayı ile 'Haksız penaltı' atışını taca attı.

    Avcılar Belediyespor penaltıyı taca göndererek riske atttıkları 70 dakikalık maçı 1-1 berabere bitirdi. Centilmen bu hareketleri ile büyük takdir toplayan Avcılar Belediyespor, 1 hafta sonra Avcılar'daki Firüzköy Mahallesi'ndeki Belediye Spor Tesisleri'nde son maçı kazanarak şampiyon oldu. Fair-play'a aday gösterilen takımı İstanbul elemelerinde de başarılı olarak önümüzdeki günlerde Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

    Yeni genç yetenekleri arayan kulüplerden Galatasaray yöneticileri, İstanbul'da izledikleri 30 kadar genç yeteneği elemelere çağırdı. Çağrılarak denenen Avcılar Belediyespor'un U15 takımındaki Erman Kılıç ile şampiyonluk mücadelesi sırasında kendilerine verilen 'Haksız penaltıyı' bilerek taca atan kaptan Kadir Uçar'ı beğendi.

    BURUK SEVİNÇ

    Elemeleri başarı ile geçen ve Galatasaray'dan gelecek yeni telefonu bekleyen Erman ve Kadir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dün yıkımına başladığı 3 yıldan bu yana antrenman yaptıkları Avcılar Turgut Özal Stadyumu'nun son halini görünce burukluk yaşadı. Kaptan Kadir Uçar, "Antrenman yaptığımız bu sahada son senemizde elektrik ve su kesikti. Yetersiz ışıkta yine de idare ediyorduk. Ben burada yaklaşık 2.5 yıldır burada antrenman yaptım. Bundan sonra araçlarla Firüzköy'deki Avcılar Belediyesi Spor Kompleksi'ne götürüleceğimiz söyleniyor" dedi.

    Kaptan Kadir Uçar, Galatasaray'ın elemelerine 30 kadar futbolcu ile çağrıldıklarını hatırlatırken, "Beni ve Erman arkadaşımızı beğendiler. Bizi arayacaklarını söylediler. Takım ile antrenmana çıkacakmışız. Ondan sonrası belli olacakmış" dedi.

    Uçar, iyi bir futbolcu olmayı hedeflediklerini vurgularken, takım arkadaşı Erman da, stadın haline üzüldüğünü, Galatasaray'dan gelecek yeni haberi heyecanla beklediklerini söyledi.

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title