Haberler

Fenerbahçe'de Serdar Kesimal'ın 1 Maçı 475 Bin TL

Güncelleme:

Fenerbahçe, "kendine kulüp bul" teklifine olumsuz yanıt veren Serdar Kesimal'in 90 dakika oynadığı bir maç için kasasından 475 bin TL çıkarmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe'de yıllık 1 milyon 200 bin Euro alan Serdar Kesimal, 5 sezonda 38 maça çıkıp 6 milyon Euro kazandı. Toplam 3172 dakika sahada kalan Kesimal'ın 90 dakika oynadığı bir maç için Fenerbahçe'nin kasasından 157 bin Euro yani 475 bin TL çıktı!

AYKUT KOCAMAN ALMIŞTI

Habertürk'te yer alan habere göre; 2010-11'de Kayserispor formasıyla Süper Lig'de 29 maça çıkıp devlerin dikkatini çeken Serdar, henüz 21 yaşında 2011-12 sezonun başında 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fakat Sarı-Kırmızılı forma altındaki Kesimal, SarıLacivertli takımda adeta kayboldu. O zamanın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın transfer ettiği Serdar, ilk senesinde ligde ve kupada 15 maça çıksa da performansıyla sınıfta kaldı.

ERSUN YANAL U21'E YOLLADI

Bir türlü kendini gösteremeyen Serdar'ın kaderi hiç değişmedi... 2012-13'te Süper Lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde yine 15 maç barajını aşamadı. Verilen şansları değerlendiremeyen Serdar, 201314 sezonunda Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesi ile kadro dışı bırakıldı ve U-21 ile idmanlara çıkmaya başladı. Geçen sezonki teknik direktörü İsmail Kartal da 26 yaşındaki futbolcuyu sadece 7 maçta oynattı.

'KULÜP BUL' DENDİ AMA...

Pereira'nın gelişi Serdar Kesimal için yeni bir şanstı. Takımdaki bir çok eski isimle yollar ayrıldı, Serdar'a da "Kulüp bul" teklifi yapıldı fakat tecrübeli stoper; kariyerinin en olgun döneminde futbol oynamayı değil, 'parayı' tercih etti. Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon 200 bin Euro kazanan Kesimal, 5 sezonda toplam 6 milyon Euro maaş aldı. Bu süreçte sadece 38 maça çıkan ve 3172 dakika sahada kalan Serdar'ın 90 dakika oynadığı bir maç için Sarı-Lacivertli kulübün kasasından 157 bin Euro çıktı. Bu rakam Türk Lirası'na çevrildiğinde 475 bin TL'yi buluyor...

1 ŞAMPİYONLUK, 1 UEFA YARI FİNALİ 2 TÜRKİYE KUPASI, 1 SÜPER KUPA

5 sezon önce geldiği Fenerbahçe'de beklentileri 'hiç' karşılayamayan Serdar, bir çok futbolcuya nasip olmayan başarıları yaşadı... İlk sezonu 2011-12'de 30 yıllık Türkiye Kupası hasretini sonlandıran kadroda yer alan Kesimal, 2012-13'te yeniden kupayı kazandı. Aynı sezon Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen Fenerbahçe'de o havayı soluma şansını da yakalayan Serdar, Ersun Yanal yönetiminde ise nisan ayında gelen şampiyonluğun coşkusunu doyasıya tattı, bir de G.Saray'a karşı Süper Kupa kaldırdı. ka oynadığı bir maç için Fenerbahçe'nin kasasından 157 bin Euro yani 475 bin TL çıktı!

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serdar Kesimal Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

yalnız kartal:

boş ver o kadar yabancılar yedi birazda bizimkiler yesin

35
0
yanıtYanıtla
kartal:

Helal olsun ye enayi fenerlilerin parasını.

15
6
yanıtYanıtla
ong bak:

fenerde pereira meirales alves beş kuruş etmiyor meiralesin yerine bir genç ortasaha alvesin yerine bir defans pereiranın yerinede güzel bir teknik adam getirilirse fener uçar bu seneki en güzel transferler volkan şen ozan fernandao şener ve nani bir de markoviç dir

1
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

İNSANDA TOPÇUDA ''''AHLAKLI OLAÇAK ALDIĞI PARAYI HELAL ETDİREÇEK'''' AMA HELAL HARAM VER DERSELER OLMAZ AMA İŞTE OLUYOR ADAMLARDA YÜZYOK ASTAR HİÇHİÇİNE YOK???AMA AZİZ BAŞ. GEÇEN SENE PARAPİRİM İSTEYİP MAÇLARDA OYNUYOR GİBİ YAPANLARI SATTI???DAHA VAR PARA OLMAZSA OYNAMAYANLARI SATAÇAKSIN???

0
0
yanıtYanıtla
cebo:

tmm haklisiniz oyuncunun sorunu degil takim düsünsün ama oyuncudada biraz gurur olur be aga.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title