Haberler

Eskişehirspor'da Basın Açıklaması

Eskişehirspor As Başkanı Mehmet Akman ve Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında takım çalışmaları ilgili bilgiler verdiler.

Eskişehirspor As Başkanı Mehmet Akman ve Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında takım çalışmaları ilgili bilgiler verdiler.

Saraç, açıklamalarına başlamadan, Eskişehirspor futbolcusu iken hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'nun 5 Eylül ölüm yıldönümü münasebetiyle Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii'nde okutulacak olan Mevlid-İ Şerif'e tüm taraftarı davet etti.

"BEDAVA BİLET UYGULAMASI KESİNLİKLE YOK"

Bedava bilet dağıtılmasına yönelik basın kuruluşlarında çıkan habere de açıklık getiren Saraç, "Sezon başında yönetim olarak bedava bilet dağıtmayacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Büyük bir mali kriz içindeyiz ve yönetim olarak bu krizi aşmaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda insanlarımızda böyle bir alışkanlık oluşmuş. Bedava bilet uygulaması sezon sonuna kadar kesinlikle yapılmayacaktır. Basında yer alan biletler, Biletix firması tarafından kulübümüze verilen belli sayıda biletler var. Bu biletler futbolcuların, eşleri ve çocukları, aileleri ve şehir dışında gelen misafirlerine veriliyor. Ayrıca alt yapımızda oynayan her kademedeki futbolcularımıza verilmektedir. Sponsor olan bazı firmalara gene ücretsiz biletlerin bir kısmını veriyoruz. Bazı devlet kurumlarına belli sayıda vatandaşları maçlara getirmesi için anlaşmalar yaptık, onlara belirli sayıda verilecek. Bizim taraftar gruplarımıza aynı mesafede davranıyoruz. Hepsini seviyoruz. Ayrım gözetmiyoruz" diye konuştu.

"NECATİ İLE KESİNLİKLE YOLA DEVAM EDİYORUZ

As Başkanı Mehmet Akman, taraftarın tepki gösterdiği Necati Ateş ile yolların ayrılmayacağını söyledi. Taraftarın Ateş'e sahip çıkması gerektiğini belirten Akman, sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray maçında Necati Ateş sahadan çıktığı zaman, çok az bir seyirci kitlesinin olumsuz tepkisi hem oyuncumuzun, hem de bizim canımızı sıktı. Maç öncesinde Necati Ateş'in Fenerbahçe maçında zaten moreli bozuktu. Kendi sahamızda taraftarımız Necati Ateşi çağırıp kucaklasaydı ben inanıyorum ki bir daha ki maçta bir yerine iki koşacaktı. Biz Necati ile kesinlikle yollarımızı ayırmıyoruz. Bu bütün futbolcularımız için geçerli."

"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ YERLİ VE YABANCI OYUNCULAR VAR"

Akman, yerli ve yabancı futbolcularla görüştüklerini belirterek, "Bunlardan kesinleşen olursa bunu duyuracağız. Ancak biz transfer yapmak için yapmayacağız. Eğer gerçekten bize katkı sağlayacaksa ve uçuk fiyatlarda olmasa transfer edeceğiz. Transfer ettiğimiz oyuncu takımda ilk 11'de oynayacak durumda olması gerekiyor" diye konuştu.

Galatasaray yönetiminin maç sonunda Tarık Çamdal hakkında övgü dolu sözler söylediğini hatırlatan Akman, gençlerin gösterdiği performansın kendilerini memnun ettiği dile getirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Mehmet Akman Necati Ateş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title