Haberler

Cavcav:

Güncelleme:

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, "Lig Tv satılacaksa 18 kulüp olarak alırız" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, "Lig Tv satılacaksa 18 kulüp olarak alırız" dedi.

Kulüpler Birliği toplantısı, İlhan Cavcav'ın başkanlığında Türkiye Spor Toto Kulüpleri delegelerinin katılımıyla yapıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, genel müdürlüğün hazırladığı Spor Kulüpleri Kanunu taslağı üzerinde madde madde görüştüklerini belirterek, "Ama şu anda bir neticeye varmış değiliz. Toplantımız devam ediyor. Bunun yanında kulüplerimizi ilgilendiren önemli düşüncelerimiz de var. Bunları da bu kanun metni bittikten sonra tekrar müzakere edip bir şeye bağlayacağız. En önemli olan bir iki seyircinin küfür etmesi ve federasyonun Ceza Kurulu'ndan gelen paraların yüksek olması. Seyirci azlığı bazen cezadan daha az seyirciden para alıyorsun. Bununla ilgili de düşünce ve görüşlerimizi arkadaşlarımız ile paylaşacağız. Bunun yanında yabancı statüsü ile ilgili düşüncemizi burada paylaşıp, konuşmalarımızı madde olarak paylaşacağız" diye konuştu.

"E-BİLET UYGULAMASI YENİ SEZONDA BAŞLAMALI"

E-bilet uygulamasının yeni sezonda başlaması için talepte bulunacaklarını ifade eden Cavcav, "Elektronik Bilet uygulama maddesi de geçti. 3 tane kulübümüz imza etmemişti. Ben Kulüpler Birliği Başkanı olarak bu kulüplerimize telefon edip, bunları imza edip federasyonumuza yetki verdiğimizi de ifade edeyim. E-bilet uygulaması her ne kadar 14 Nisan itibaren yürürlüğe girecekse de, biz federasyonumuzdan bunun hiç değilse yeni sezonda uygulanmasının daha doğru olacağını umuyoruz. Federasyonumuza bu dileğimizi ileteceğiz" şeklinde konuştu.

"LİG TV'Yİ 18 KULÜP OLARAK ALIRIZ"

Cavcav, basın mensuplarının Lig Tv ile TFF'nin ilgilendiği yönündeki soruları üzerine ise, "Şimdi sizden işitiyorum. Böyle bir durum olacaksa federasyonumuz değil, bana göre 18 tane kulüp var. Lig Tv satılacaksa biz 18 kulüp olarak alırız. Ona göre kendimiz hallederiz. Federasyonumuz böyle uygun görürse. Aksi halde TFF de böyle bir girişimde olursa, tabi ki iyi bir karar vermiş olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı İlhan Cavcav Türkiye Lig Tv Spor Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title