Haberler

Bursaspor - Leıceıster Cıty: 0-0

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da son hazırlık maçını İngiltere Champion Chip'te mücadele eden Leiceister City ile yaptı.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da son hazırlık maçını İngiltere Champion Chip'te mücadele eden Leiceister City ile yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, 28 Temmuz'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu öncesinde oyuncularını son kez gözlemlediği karşılaşmada, başarılı teknik adam kafasındaki kadroyu da oluşturmaya başladığı öğrenildi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ise iki takım da gol bulamadı.

ALTEPE VE YAZICI İZLEMEYE GELDİ

Bursaspor'un Avusturya'da 14 gün süren kampındaki son hazırlık maçında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı tribündeki yerlerini aldı. Karşılaşmayı izleyen Altepe ile Yazıcı mücadele öncesinde de diğer yöneticiler bir araya geldi. Mali Asbaşkan Mustafa Yedikardeş kampa katılan diğer yöneticilerdendi. Bu arada Recep Altepe ve İbrahim Yazıcı karşılaşmanın oynandığı stada girerken zor anlar yaşadı. Güvenlik görevlileri Altepe ile Yazıcı'yı içeri almadı. Yapılan görüşmeler neticesinde her iki başkanın tribüne girişine onay verildi.

KALEDE EFSANENİN OĞLU

Dünya futbolunun sembol isimlerinden Peter Schmeichel'ın oğlu Kasper Schmeichel Bursaspor maçında Leicester City kalesini korudu. Babasının adeta kopyası olan genç futbolcu hareketleriyle de efsane kaleciyi anımsattı.

OYUN SERTLEŞTİ

Karşılaşmanın ilkyarısının son saniyelerinde Bursaspor'un kullandığı kornerin ardından saha karıştı. Bursasporlu İbrahim Kaş ile Leicester City'den Sol Babma önce sözlü sonra da fiziki tartışmanın içine girdi. Diğer futbolcular olayı yatıştırmaya çatışırken itişmeler yaşandı. Her iki takımın teknik kurmaylarının araya girmesiyle olay büyümeden önlendi.

LEİCEİSTERLİLERDEN MİLLER'A DESTEK

Mücadeleyi yaklaşık 250 dolayında futbolsever izledi. Leiceister Cityli taraftarlarla Bursaspor'u destekleyen gurbetçiler yan yana oturdu. İngiliz taraftarların Bursaspor'la yollarını ayıran Kenny Miller lehine tezahürat yapması dikkat çekti.

YOLCULUK YARIN

Bursaspor, Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarını Leiceister City maçıyla tamamladı. Yeşil beyazlı kafile yarın uçakla Türkiye'ye dönecek. Bursaspor, 1 günlük iznin ardından cumartesi günü akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Gomel maçı hazırlıklarına başlayacak.

RECEP ALTEPE: "BİR GOL EKSİKTİ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karşılaşmada bir tek golün eksik olduğunu belirten Altepe, "Bir golümüz eksikti. İyi oynadık. Güzel bir maçtı. Güzel bir sezonun başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Takımın mücadelesi çok iyiydi" dedi.

BAŞKAN İBRAHİM YAZICI: "İSİMLER BİZE KALSIN"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kampın takıma iyi geldiğini gözlemlediğini belirtti. İyi bir karşılaşma olduğunu belirten Yazıcı, "Bursaspor iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş. Gol olsa daha çok sevinirdik. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Benim aldığım izlenim bu" dedi. Transfer konusundaki soruları yanıtlayan Yazıcı, "Aldığımız futbolcular çok iyi oyuncular. Gereken takviyeleri de yapacağız. İsimleri ise bize kalsın" şeklinde konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İyi bir mücadele olduğunu, rakibin de iyi bir takım olduğunu belirten Sağlam, "Bazı eksikliklerimiz var. Bunları gidermek için bir iki takviye yapmamız lazım. Takım fiziksel olarak iyi seviyeye geldi. İstediğimiz düzeye getirdik. Avrupa maçımız iyi geçerse lig için zamanımız olacak. Forvet hattına ve orta sahaya oyuncu almamız gerekiyor. Temasta olan oyuncuların basında yer alması ise transferi zorlaştırıyor ve hatta imkansız hale getiriyor" diye konuştu. Sağlam, ligin ertelenmesi ihtimalinin hatırlatılması üzerine ise "Lig ertelenirse Ağustos ayının sıcağında maç oynamayacak olmamız avantajdır. Bunun haricinde bizim için bir avantaj teşkil etmez" diye yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title