Haberler

Beşiktaş'ın Fulya Hakkı Yeten Tesisleri İçin Tören - (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Rıza Çalımbay, Metin Tekin ve Fayyaz Uçar'ın konuşması Gösteri maçı için antrenman çalışmaları Beşiktaş'ın Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman: "Yönetim kuruluna seçildiğimizde, oyuncularımız burada konteynırlarda soyunuyorlardı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Rıza Çalımbay, Metin Tekin ve Fayyaz Uçar'ın konuşması

Gösteri maçı için antrenman çalışmaları Beşiktaş'ın Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman:

"Yönetim kuruluna seçildiğimizde, oyuncularımız burada konteynırlarda soyunuyorlardı. İmkanlarımız çok kısıtlı hale gelmişti. Ancak şu anda övünerek söylemek istiyorum ki, bunlardan Beşiktaş'ı kurtardık"

"Türk sporu da önemli yerlerden geçiyor. Hakem hatalarıyla alakalı sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Bundan en çok muzdarip olmuş kulüp olarak empati yapabiliyoruz"

Beşiktaş Kulübü'nün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören düzenlendi.

Fulya'daki tesislerde gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Hakan Özköse, Emre Kocadağ, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, siyah-beyazlı futbol takımının eski teknik direktörleri ve futbolcuları ile davetliler katıldı.

Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada, Fulya'da çok önemli başarılar yaşadıklarını belirterek, "Hepimizin burada anıları var. Burası kulübümüz ile semtimizin birleştiği yer" dedi.

Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'ne yapılan yatırımı önemsediklerini kaydeden Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yönetim kuruluna seçildiğimizde, oyuncularımız burada konteynırlarda soyunuyorlardı. İmkanlarımız çok kısıtlı hale gelmişti. Ancak şu anda övünerek söylemek istiyorum ki, bunlardan Beşiktaş'ı kurtardık. Altyapıya ehemmiyet verdiğimizi gösterdik. Bu sene yatırımlarımıza Ümraniye'de devam edeceğiz. Bunun gibi en az 2-3 tane daha saha yapacağız."

"Türk sporu önemli yerlerden geçiyor"

Orman, tesisin bugüne gelmesinde katkıda bulunan isimlere teşekkür ederek, "Bir şey dikkatimi çekti, burada 'Şerefinle oyna, hakkınla kazan' yazıyordu. Onu unutmuşuz. Tekrar koyacağız. İlkemiz olan 'Şerefinle oyna hakkınla kazan'ın ne kadar önemli olduğunu bugünkü spor ortamında herkes görme imkanına sahip oldu. Türk sporu da önemli yerlerden geçiyor. Hakem hatalarıyla alakalı sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Bundan en çok muzdarip olmuş kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Beşiktaş Kulübü olarak mazlumun ve haklının yanında olmaya gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Koç: "Tesislerdeki sahadan İstanbul'da iki yerde var"

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise konuşmasının başında "Baba Hakkı" lakaplı Hakkı Yeten'i yad ederek, "Spor Genel Müdürlüğü ile Beşiktaş Kulübü'nün imzaladığı protokol gereği bu tesise birçok şey kattığımıza inanıyorum. Üzerinde bulunduğumuz ve suni çim denilen saha, İstanbul'da iki yerde var. İçinde kimyasal bulunmuyor. Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek ve onların bu tip kimyasallardan uzak kalarak daha net bir şekilde geleceğe kuvvetli adımlarla yürümesi adına onları buraya emanet etmek istedik" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü olan ve şu anda Kasımpaşa'yı çalıştıran Rıza Çalımbay da siyah-beyazlı kulübe bu tesisleri kazandıran isimlere teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Biz Şeref Stadı'nda yetiştik. Bize tesis yapılacağı söylendiği zaman inanamamıştık. Sonrasında burası yapıldı. İlk geldiğimiz yıl, 1985-1986 sezonunun devre arasında geldik ve o seneyi şampiyon bitirdik. Burada tarih yazdık. İlk çim sahayı burada yaşadık. Burada Beşiktaş'a çok şeyler katan günler yaşandı. Tesislerin yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Siyah-beyazlı futbol takımının altyapıdan çıkan genç oyuncusu Eslem Öztürk ise kulübün Avrupa standartlarında bir tesis kazandığını vurgulayarak, "Ben ve benden sonrakiler için güzel bir şans. Biz de burada iki sene futbol oynadık ve daha sonra A takıma kadar yükseldik. Dilerim ki buradan birçok kişi daha A takıma çıkar" şeklinde görüş bildirdi.

Gösteri maçının galibi Çebi'nin takımı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktör ve futbolcuları, törenin ardından gösteri maçı için sahaya çıktı.

Karşılaşmada siyah takımın kaptanlığını Fikret Orman yaparken, beyaz ekipte ise kaptanlık pazubandını Ahmet Nur Çebi taktı.

Orman'ın işleri sebebiyle kısa süre forma giydiği mücadelede beyaz takım, siyah takımı 8-4 yendi.

Kaynak: AA / Spor

Rıza Çalımbay Fikret Orman Metin Tekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title