Haberler

Almanya'da Federasyon Kupası Heyecanı

Almanya Federasyon Kupası'nda 26 Ekim Salı ve 27 Ekim Çarşamba günü oynanacak ikinci tur müsakalarıyla futbol heyecanı başlıyor.

Almanya Federasyon Kupası'nda 26 Ekim Salı ve 27 Ekim Çarşamba günü oynanacak ikinci tur müsakalarıyla futbol heyecanı başlıyor. İkinci turda eşleşen 32 takım, üçüncü tura geçmek için kıyasıya mücadele verecek. Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan 2009/2010 sezonu finalinde Mesut Özilli Werder Bremen'i 4-0 yenerek Almanya Kupası'nı 15. kez kazanan Bayern Münih, bu kez rakibiyle ikinci turda karşılaşacak. Milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un da aralarında bulunduğu yıldızlar ordusu Bayern Münih, bu yıl ligde olduğu gibi kupada da en iddialı takım. Bayern Münih, 18 kez final oynadığı Almanya Kupası'nda 15 kez bu kupayı kazanarak rekoru elinde tutuyor.

AHMET HAMURCU TIP ÖĞRENCİSİ

Almanya 5. lig ekibi (Oberliga) Victoria Hamburg'da santrfor oynayan ve üniversitede tıp eğitimi gören 29 yaşındaki Ahmet Hamurcu, Bundesliga'nın bu seneki transfer rekortmeni VFL Wolfsburg ile oynayacak. Hamburg'da hem cerrah olmak için tıp eğitimi alan, hem de attığı gollerle takımının başarılı olmasını sağlayan Ahmet, ayda 400-500 Euro arasında ücret alıyor. Ahmet Hamurcu, "Tabii ki derslerden ve klinikten boş zaman bulduğum zaman maçlarda oynarsam bu parayı alıyorum. Eğitimime bir nebze katkısı oluyor" dedi.

HALİL ALTINTOP HAMBURG'A KARŞI

Eintracht Frankfurt, sahasında güçlü Hamburg ile karşılaşacak. Eintracht Frankfurt, Halil Altıntop, Ümit Korkmaz ve Cenk Tosunlu kadrosuyla güçlü Hamburg engelini aşma arzusunda. Şamil Cinaz ve Tufan Tosunoğlu'nun takımı Almanya 2. Lig ekibi FSV Frankfurt'un rakibi ise Schalke. Schelke Bundesliga maçında 1. Lig ekibi Eintracht ile golsüz berabere kaldıktan sonra 26 Ekim Ealı akşamı oynanacak maç için Frankfurt'ta kampa girdi. FSV Frankfurt'ta Tufan sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Serdar Taşçılı VFB Stutgart, amatör Chemnitzer FC deplasmanına çıkacak. Stuttgart, ligdeki kötü gidişinin ardından bu maçla galip gelerek taraftarlarını kupada sevindirme hedefinde.

NURİ ŞAHİNLİ DORTMUND OFFENBACH DEPLASMANINDA

2 Lig ekibi Aachen de, bu sezon ligde başarılı performans çizen Mainz 05'ü sahasıhda ağırlayacak. İki ikinci lig takımının kupa mücadelesinde Greuther Fürth, FC Ausburg ile oynayacak. Ömer Topraklı SC Freiburg deplasmanda 2. lig ekibi Energie Cottbus ile 3. tura yükselme mücadelesi verecek. Almanya 3. lig ekibi Kickersz Offenbach da Nuri Şahinli Bundesliga'nın güçlü ekibi Borussia Dortmund'u konuk edecek. İlkay Gündoğan ve Mehmet Ekicili Nürnberg ise Almanya 4. Ligi(Regionalliga) ekibi SV Elverberg deplasmanına çıkacak

FİNAL 25 MAYIS 2011'DE BERLİN'DE

3. tura yükselen 16 takım, kura ile eşleşerek 21-22 Aralık 2010 tarihlerinde yapılacak maçların ardından 8'e düşecek. 24-25-26 Ocak 2011 tarihlerinde yapılacak çeyrek final maçları sonunda ise yarı finale yükselecek 4 takım belli olacak. 4 takım ise 1 ve 2 Mart tarihlerinde yarı final maçlarında karşılaşacak. Almanya Kupası'ında final maçı ise 21 Mayıs Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Almanya Federasyon Kupası'nda 2 tur maçlarının programı şöyle:

26 EKİM SALI

19.00 Victoria Hamburg - VfL Wolfsburg

19.00 Koblenz - Hertha Berlin

19.00 FC Köln - 1860 Münih

19.00 Greuther Fürth - FC Augsburg

20.30 Kaiserslautern - Arminia Bielefeld

20.30 Energie Cottbus - SC Freiburg

20.30 FSV Frankfurt - Schalke 04

20.30 Bayern Münih- Werder Bremen

27 EKİM ÇARŞAMBA

19.00 Hallescher FC - MSV Duisburg

19.00 Eintracht Frankfurt - Hamburger SV

19.00 1899 Hoffenheim - FC Ingolstadt

19.00 Alemannia Aachen - FSV Mainz 05

20.30 Kickers Offenbach - Borussia Dortmund

20.30 SV Elversberg - 1. FC Nürnberg

20.30 Chemnitzer FC - VfB Stuttgart

20.30 Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title