Haberler

Spor genç kızlar türkiye hentbol şampiyonası sivas'ta başladı

Güncelleme:

SPOR Genç Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonası Sivas'ta başladı

Uğur YİĞİT/SİVAS,(DHA)- SİVAS'ta, 21 ilden 260 sporcunun katıldığı Kulüplerarası Genç Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan Kulüplerarası Genç Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonası başladı. 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda başlayan şampiyonaya 21 ilden 260 sporcu katılım sağladı. Şampiyonanın seremonisi Sivas Valisi Salih Ayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, kurum müdürleri, antrenörler ve sporcuların katılımıyla yapıldı.

Şampiyonanın açılışın töreninde konuşan Vali Salih Ayhan, tüm takımlara başarılar dileyerek, "Güzel bir günde sizleri burada ağırlamaktan dolayı memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Kazasız, belasız güzel bir şampiyonanın geçmesini temenni ediyorum. İnşallah güzel bir ev sahipliği yapacağız. Özellikle takip edeceğim. İlimizde geçen sene çok sayıda etkinlik yapıldı. Kongremizin 100'üncü yılıydı. Kongremizin 100'üncü yılında 33 federasyonumuz 33 müsabaka düzenledi. Toplam müsabakada 16 bin sporcumuz, 80 bin civarında misafirimiz geldi. Yani yaklaşık 100 bin kişiyi sportif etkinlikler kapsamında ağırlamış olduk. Dolayısıyla çok güzel bir sportif altyapımız oldu. Müsabaka yapabilme kabiliyetimiz arttı. 21 takımımız şampiyonaya katılıyor. 20-25 Ocak tarihleri arasında Türkiye Hentbol Şampiyonasını burada icra edeceğiz. 4 farklı spor salonumuzda maçları yapacağız" dedi.

Şampiyonanın açılış maçı Elazığ Hentbol Takımı ile Tekirdağ Malkara Hentbol takımı arasında oynandı. Şampiyona 25 Ocak'ta yapılacak final maçıyla sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sivas DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title