Haberler

Sosyetik Güzel Derin Mermerci'nin, İki Çantası İki Ev Değerinde

Güncelleme:

Sosyetik güzel Derin Mermerci, alay eder gibi "mütevazi paylaşımlar" yapacağını söyleyip gardırobunu gösterdi. Mermerci'nin 2 çantaya verdiği para ile 2 ev alınabiliyor.

Lükse düşkünlüğü ile bilinen Derin Mermerci, internet sitesinde "mütevazı paylaşımlar" yapacağını söyleyip gardırobunu açtı. Sosyetik güzelin sadece 2 çantasıyla İstanbul'da 2 daire alınıyor.

SOSYETİK GÜZELİN MÜTEVAZİLİK ANLAYIŞI ŞAŞIRTTI

Derin Mermerci, geçtiğimiz ay hizmete soktuğu internet sitesiyle gardırobunu modaseverler için açtı. Böylece sosyetik güzelin moda uğruna harcadığı milyarlar da gözler önüne serildi. Mermerci'nin 'mütevazı paylaşım alanı' olarak tanımladığı sitedeki moda parçalarının fiyatı ise dudak uçuklattı.


2 ÇANTAYA 500 BİN LİRA VERMİŞ

Sık sık Nişantaşı sokaklarında milyonluk ayakkabı ve çanta kombinleriyle objektiflere yansıyan Mermerci'nin iki adet çantaya toplam 500 bin lira verdiğini öğrenenler "Bu nasıl mütevazılık?" demekten kendini alamadı.


DERİN MERMERCİ ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Derin Mermerci'nin 'mütevazı' gardırobundaki parçaların fiyatını öğrenenler, sosyal medyada "Bu parayla ev alınır!", "Derin Hanım, sitesinde mütevazı paylaşımlarda bulunacağını söyledi ama zenginliğiyle şovunu yaptı" diye yorumlar yağdırdı.

MERMERCİ'NİN 2 ÇANTAYA VERDİĞİ PARAYLA İKİ EV ALINIYOR

Mermerci'nin milyarlık gardırobunun vazgeçilmez parçalarından olan iki adet çantaya verilen parayla İstanbul'un Maltepe ilçesinde 3 oda 1 salon daire alınabiliyor. Daha mütevazi evlere bakıldığında Mermerci'nin çantalarına verdiği parayla 2 daire de sahip olunabilir. Sosyetik güzelin yine gardırobunda yer alan ve Kim Kardashian'la Victoria Beckham'ın da kullandığı 80 bin dolarlık (yaklaşık 320 bin lira) çantasının fiyatı da mütevazı bir ev ile neredeyse 3 otomobil parası ediyor.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Derin Mermerci İstanbul Hermes Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title