Haberler

Muğla'daki Sosyete Tatil Mekanları AK Parti'ye Geçti

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı ve Gümüşlük Belde Belediye Başkanı Demokrat Parti'den AK Parti'ye geçti.

Bodrum'da yerel seçimler öncesi hareketlilik başlarken ilçede 2 belediye başkanı AK Parti'ye geçiş yaptı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerden Bodrum'da bulunan 11 beldenin hiç birinden belediye başkanı çıkaramayan AK Parti önümüzdeki yerel seçimlerin yaklaşması ile atağa geçti. Gümüşlük Belde Belediye Başkanı DP'li Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı DP'li Halil İbrahim Kaynar AK Parti'ye üye olduklarını AK Parti ilçe danışma toplantısında açıkladı.

MECLİS ÜYELERİ DE AK PARTİLİ OLDU

İki belediye başkanının yanı sıra Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi olan Ali Rıza Uysal, Gümüşlük ve Göltürkbükü belediye meclis üyeleri Atıl Özpınar, Mehmet Ali Öztaşkın, Mehmet Çetin Karabağlı ve Orhan Tosun AK Parti'ye geçti.

ROZETLERİNİ ERDOĞAN TAKACAK

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon DP'den istifasının ardından Gümüşlük Belediye başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'da DP'den istifa eden isimlerden olmuştu. Kocadon Partisinden istifa ederek CHP ye geçmişti. Bugün AK Parti toplantısında Tire ve Kaynar'da AK Parti'ye geçtiklerini açıkladı. Kültür merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Muğla Milletvekili Ali Boğa'nın katılımıyla düzenlenen İlçe toplantısına katılan Kaynar ve Tire bundan sonra AK Parti'de siyaset hayatına devam edeceklerini söylediler. Büyük bir coşku ile karşılanan Başkanların rozetlerini ise Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın takacağı öğrenildi.

Partililere kısa bir konuşa yapan Gümüşlük Belde Belediye Başkanı Mehmet Tire Ak partiye geçtiğini açıklayarak " Bodrum dünya markası diyoruz biraz önce sorunlarımız sayıldı maalesef eksiğimiz çok. Bizler sizleri seviyoruz, sizler için varız ve sizler için hizmet vermeye devam edeceğiz AK Parti'yi Bodrum'da birinci getireceğiz"dedi.

"BODRUM'UN HÜKÜMETE ÇOK İHTİYACI VAR"

Tire'nin konuşmasının ardından Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'da AK Partililer'e seslendi. Partisinden istifa edip AK Parti'ye geçtiğini belirten Kaynar "25 gün önce partimden istifa edip, diğer arkadaşlardan önce Ak Parti'ye üye oldum. Değerli Ak Partili arkadaşlarım Bodrum'un Hükümete çok ihtiyacı var. Bundan sonra Hükümet ile Bodrum'u birleştirmek, Bodrum için en iyisini yapmak adına artık Ak Partide siyasi hayatına devam etmek istiyorum.

Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise belediye başkanlarının partiye üye olmalarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek "birliğimiz dirliğimizdir. Birliğimiz gücümüzdür, diyerek partimize üye olan belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyesi kardeşlerimize hoş geldiniz partimize"dedi.

SOYLU: ÇATLASALAR DA PATLASALAR DA TÜRKİYE ÖZGÜR BİR ÜLKE OLACAK

Konuşmaların ardından partililere seslenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Türkiye'nin özgür bir ülke olacağını ifade ederek "çatlasalar da patlasalar da burası özgür bir Türkiye olacak, demokrat bir Türkiye olacak, zengin bir Türkiye olacak" dedi. CHP'ye de yüklenen Soylu "Hiç Akıllanmayacak mısınız? Allah ıslah eylesin. Hiç akıllanmayacak mısınız ey Cumhuriyet Halk Partisi hiç bu milletle bir fotoğrafınız olmayacak mı sizin bu ülkenin insanları ile bir kare fotoğrafınız olmayacak mı'sizin" dedi. Yerel seçimler hakkında da konuşan Soylu bu yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak Bodrum halkından ve partililerden destek istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title