Haberler

13 Yaşındaki Kızla Buluşacağını Sanan Sapık Şoför, Karşısında Polisi Buldu

Güncelleme:

36 yaşındaki servis şoförü, 13 yaşındaki kız ile konuştuğunu sanarak cinsel içerikli görüşme yaptı. Arkadaşının açtığı sahte hesapla konuştuğunu bilmeyen sapık, buluşmaya gittiğinde karşısında polisleri gördü.

Evli ve 36 yaşındaki servis şoförü L. M. iddiaya göre sosyal medya üzerinden 13 yaşındaki bir kız çocuğu ile cinsel içerikli konuşmalar yaptı. Karşısındaki kişinin buluşma yeri vermesi üzerine de Kartal'daki ormanlık alana gitti. Gittiğinde ise onu kalabalık bir grup ile sivil polisler bekliyordu. Arkadaşının açtığı sahte hesapla konuşma yaptığının farkında olmayan servis şoförü kalabalık tarafından darp edilince şikayetçi oldu. Olayla ilgili görüntüler ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERDİ

Servis şoförü 36 yaşındaki L. M.'ye iddiaya göre 18 Temmuz günü sabah saatlerinde facebook hesabına bir kadın arkadaşlık isteği gönderdi, isteği kabul eden adam konuşma yapmaya başladı.

13 YAŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ ANCAK CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜŞME YAPTI

Habertürk'ten Arzu Kaya ve Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, karşıdaki kişinin 13 yaşında olduğunu söylemesine rağmen "Yaşının önemi yoktur fark etmez" diyerek gün boyunca cinsel içerikli görüşen L. M., telefon numarası istedi.

ORMANLIK ALANA GİDEN ŞOFÖRÜ POLİSLER KARŞILADI

Karşı tarafın telefon numarası olmadığını söyleyip buluşma yeri vermesi üzerine L. M. akşam saatlerinde Kartal'daki ormanlık alana gitti. Olay yerinde sosyal medya üzerinden konuştuğu kişi yoktu ve sivil polisler kendisine kimlik gösterip yanına çağırdı. Daha sonra kalabalık bir grup L.M.'ye saldırdı ve evli olan servis şoförü darp nedeniyle şikayetçi oldu.

ARKADAŞI SAHTE HESAP AÇARAK KONUŞTU

Olayla ilgili ifadesi alınan B. M.Ş., arkadaşı olan L.M.'nin küçük yaştaki çocuklara karşı cinsel zaafını bildiğini, herhangi birine zarar vermemesi için sahte facebook hesabı açarak onunla görüştüğünü söyledi. Yakalanması için de böyle bir yola başvurduğunu dile getirdi. Olay yerinde çıkan kavga nedeniyle de L. M.'den şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi.

"KASTEN YARALAMA" SUÇUNDAN İŞLEM YAPILDI

Olayla ilgili savcılığa bilgi verilirken, mağdur çocuk veya kadın olmadığından taraflar hakkında sadece "kasten yaralama" suçundan işlem yapıldı.

DARP EDİLDİĞİ GÖRÜNTÜLER İNTERNETE DÜŞTÜ

Yaşananların ardından olay yerindeki görüntüler de internete düştü. Görüntülerde "Pişmanım ağabey. Hata yaptım. Herkes hata yapar. Cahillik yaptım. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım" diyen L.M.'nin kalabalık bir grup tarafından darp edildiği görülüyor. Kalabalığın "12 yaşındaki çocuk o. Sen evlisin" diyerek de tepki gösterdiği görüntülere yansıyor. Görüntülerde L. M.'nin bir ilkokulun servis şoförlüğünü yaptığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Hakkaniyet:

Bunlarin pipisini kökünden keseceksin!

30
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ohhhh ellerine sağlık böyle duyarlı insanlar hala var ama az dövmüşler, böyle pislikler yüzünden insanlar sokakta yürüyemiyor

26
1
yanıtYanıtla
Soytarı Avcısı:

Böyle itlerin niye yüzünü kapatıyorsunuz,anlayamıyorum?

23
0
yanıtYanıtla
Nay:

iiiiddddaaaammmmm

19
0
yanıtYanıtla
cesim:

adamın arkadaşı şerefsiz maksadı neydi belki şoforu yokyere hapse attırım karısıan sarkacaktı işebak bize adamı asındiyoruz sucyok ortada

8
6
yanıtYanıtla
Mesut:

Adama komplo kurmuşlar gibi.

9
5
yanıtYanıtla
hukukçu:

Adamcağıza tuzak kurmuşlar yazık buna hem ortada taciz edilen kız da yok belkide adam böyle biri değil o mahkemenin tesbit edeceği bişeyAma bu adam olmayan tacizden ceza alırsa bunlar da olan dayaktan ceza almalılar.

3
10
yanıtYanıtla
hukukcu yazana cevap:

boyle yorum yapanları emniyet incelemeli

yanıt5
yanıt3
Onlem:

Rezil herif. Bu adam tanıdıklarının yüzüne nasıl bakacak. Kuyruğunu arka ayaklarının arasına almıiş bir hayvan gibi haykırarak yalvarmış. Kepaze. Buna servis şoförlüğü yaptırılmaz.

12
0
yanıtYanıtla
banu:

yazıktır niye linc ediyorsunuz

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title