Haberler

Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlarına bebeğini de alet eden Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Sosyal medyada Elif Sarı isimli kadının, bebeği olduğu öne sürülen çocukla birlikte fotoğraf çektirip, kendisinin müstehcen fotoğraflarını paylaşması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek yapılan "elifsaritutuklansın" çağrısı üzerine genç kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Instagram hesabından bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte fotoğraf çektirip, müstehcen fotoğraflar ve mesajlar paylaşan Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRIDA BULUNDU

Sosyal medyada Elif Sarı isimli kadının, bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte fotoğraf çektirip, kendisinin müstehcen fotoğraflarını paylaşması tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları Elif Sarı'nın tutuklanması için İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek çağrı yaptı. Bir sosyal medya hesabından, "Çok özür dileyerek bu görüntüleri paylaşıyorum fakat bu bebeği biri kurtarsın. Gerçekten ebeveynlerimiz seçme şansımız yok fakat bu bebeğin hiç suçu yok" diye paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlarına bebeğini de alet eden Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldı

"ELİFSARITUTUKLANSIN" ETİKETİ KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da binlerce kullanıcı, "elifsaritutuklansın" etiketi ile paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımların artması üzerine emniyet harekete geçti. Hesabın adres bölümünde Bartın- Karabük yazmasının ardından Bartın ve Karabük Emniyet Müdürlüğü'nün çalışma başlattığı öğrenildi. Sosyal medyada gündem olan hesabın geçmişte değişik isimler ve illerle ilgili hesaplar açtığı da görüldü.

Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlarına bebeğini de alet eden Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlarına bebeğini de alet eden Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Karabük Bartın Haberler

500

Yorumlar (247)

mücahid:

işte laik chp tayfasından bir kadın türkiyede seküler laik kemalist chp tayfasıda aynen bu kadın gibi din iman tanımazlar 24 saat aşna fişna içki bar

27
45
yanıtYanıtla
şahin:

verse ilk sen koşarsın amele

yanıt14
yanıt8
Mücahide Cevap:

Ey Allah tan korkmaz kuldan utanmaz milletin kul hakkına girecek kadar gözü dönmüş yobaz. Kendine gel sen nasıl müslümansın.

yanıt13
yanıt5
murat:

ulan sen ne bilirsin laikliği kemalistliği boş tenike bu kişinin yaptığı kendi şahsi sorunu. sen nereden biliyorsun chp nin din iman tanımadığını , sen kimsin ki başkasının dinini imanını sorguluyorsun.

yanıt12
yanıt5
tapan degil gurur duyan:

Ne alakası var Kemalist tayfa ile at kafalı. Allah''a şükür rabbimize iman da ederiz memeleketimizi düşmandan kurtaran atalarımıza dua da ederiz. Kemalist diye konuştuğun tayfayı dinsiz olarak tanımlaman nasıl bir kafa yapısıdır. Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Beni dinsizlikle suçladığın için.

yanıt7
yanıt2
Farketmez:

Sen laik liği anlamadan yazmışsın yobaz. Her orasını burasını açan laik olmuyor. Ahlaksızlık ile laik liği karıştırma. Bir düşün bu kadının Çıplaklığı veya hayatı ile devlet işlerinin din ile yönetilmesi ile ne alakası var. Burası TÜRK Yurdu ve öyle kalacak şeriat isteyenler şeriat ın vatanına gidebilirler..

yanıt7
yanıt2
Yasit:

Gerçekten gerizekalisin

yanıt5
yanıt3
imza bir dost:

hatun da baya bi tatlıymış

2
57
yanıtYanıtla
gereksiz:

yemin olsun sizin gibilerden çok sıkıldık be bi terk edin ülkeyi nolur ya

yanıt15
yanıt0
rabbani_rasta:

olm nasıl bir yokluktasınız ki full filtreli fotoya güzel diyorsunuz bu kız çirkinliğin kitabını yazmış göğüsler dizine değecek sütyen olmasa selülitten portakal kabugu gibi olmuş ayrıca kilolu dana gibi

yanıt6
yanıt1
Tüm 247 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title