Haberler

"Sosyal Medya Pazarlama Mikro MBA" Programı 25 Şubat'ta Başlıyor!

Radikal köşe yazarı, gazeteci/yazar Serdar Kuzuloğlu, İstanbul Business School'da 25 Şubat itibariyle başlayacak olan "Sosyal Medya Pazarlama Mikro MBA" programının eğitim direktörlüğünü yürütüyor.

Eğitim programı kapsamında "Sosyal medyada yaratıcılık" dersi verecek olan Serdar Kuzuloğlu programla ilgili : "Bugünün tüketicilerin alım kararlarında reklamların ikna oranı yüzde 14, arkadaşlarınsa yüzde 90. Hemen her konuda yüzlerce seçeneğimiz var ve tercih yapma parametrelerimiz kökten değişiyor. 1 milyara yakın insanı birbirine bağlayan sosyal ağlar bu karmaşadaki en büyük yol göstericimiz.Bu yüzden hem kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler hem de pazarlama ve satış açısından sosyal medyanın ve onu etkin bir şekilde kullanabilmenin önemi artıyor.Bu program bu yeni sürecin gerektirdiği yeni nesil yeteneklere sahip çalışanlalrı ve hızlı bir dönüşüme ihtiyaç duyan kurumlara yönelik reçeteleri içerecek." diyor.

Programda Serdar Kuzuloğlu ile birlikte eğitim verecek olan diğer isimler ise şöyle : Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük pazarlama grup şirketi WPP tarafından çoğunluk hisseleri satın alınan 41?29!'un Sosyal Medya Yöneticisi Ali Güracar, Youth Republic grup şirketlerinden Digital Youth'un Ajans Başkan Yardımcısı Erhan Adsan ve Genel Koordinatörü Emre Rüşvanlı, Dekatlon Buzz'un Yönetici ortağı Samet Ensar Sarı, Publicis Modem Türkiye'nin Yönetici Direktörü Can Saraçoğlu, Decode Yönetici Ortağı Caner Yörükoğlu, OMD Dijital Medya Direktörü Tuncay Yavuz. Program 25 Şubat'ta başlayacak olup Cumartesi günleri 10:00-18:30 arasında olmak üzere 4 hafta sürecek ve dersler Hilto MarkSA'da yapılacaktır.

Yemeksepeti.com'un kurucu ortağı ve CIO'su, aynı zamanda Endeavour Girişimcileri arasında da olan Melih Ödemiş'in eğitim direktörü olduğu "Girişimcilik Mikro MBA" programı 25 Şubat'ta başlıyor! Program kapsamında Brightwell Group Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas da Yaratıcı Girişimcilik üzerine eğitim verecek

Yemek Sepeti kurucu ortağgi ve CIO'su Melih Ödemiş, 25 Şubat'ta başlayacak Girişimcilik Mikro MBA programı ile ilgili şunları dile getiriyor: " Bu dokümanı okumanızı sağlayan kişisel bilgisayarı, bu programa katılacağınız Hilton oteller zincirini, Hilton'a gelmek için bineceğiniz arabanın ilk versiyonunu, kısacası hayatımızda pek de üzerinde durup düşünmeden kullandığımız pek çok ürün ya da hizmeti girişimcilere borçluyuz. Girişimcilik, özellikle son yıllarda Türkiye'de sıkça duymaya başladığımız bir kavram. Girişimci olmak demek illa yeni bir cihaz icat etmek ya da sıfırdan milyar dolarlık bir şirket kurabilmek anlamına gelmiyor. Büyük bir şirkete en dipten girip fark yaratarak, iş yapış şekillerini değiştirerek, cesur adımlarla en tepeye çıkabilmek de girişimci bir karakter ve buna uygun donanım gerektiriyor.Eğer siz de iş hayatınızda fark yaratabilmek, büyük makinenin bir çarkı olmak yerine "ben bu makinenin daha iyisini yaparım" diyorsanız, bu program size göre. İster halen bir şirkette çalışın, ister yeni bir girişim kurmak üzere olun, kendinizi bir işin A'dan Z'ye nasıl geliştirilebileceği ile ilgili daha donanımlı hale getirmek istiyorsanız bu program size bu yolda kesinlikle yardımcı olacak. Bugün olmasa bile ihtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz bir bakış açısı, cesur ve farklı bir duruş kazandıracak."

Eğitim programında Melih Ödemiş'in yanı sıra yer alan diğer eğitmenler ise Brightwell Group Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas, Desnet Bilişim Grubu kurucusu Ömer Ekinci, Superonline CFO'su Önder Şenol, Academic Trend Genel Müdürü Devrim Ersöz, Yemeksepeti.com CEO'su Nevzat Aydın, Türkiye'nin lider gençlik ajansı Youth Republic CEO'su Serhat Gürcü,Mazars Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Mert Tinik.

İş dünyasının "markalaşmış" eğitmenleri Istanbul Business School'da Mikro Mba programlarında!

Adobe, Philip Morris, Pfizer Türkiye, Microsoft, Unilever, Vodafone, Avea, Coca Cola, Henkel, GFK Türkiye, Kraft Foods, Sony Eurasia, Turkcell, Philips, Ferroli Türkiye, Shell & Turcas Petrol AŞ, Intersport, Deniz Bank, DHL, Bilkom, GlaxoSmithKline, Novartis, Novo Nordisk, Peugeot, Mavi, Tesa, Borusan, Evyap, Darty, Novomed 360, TBWA, Brightweel Group, Turkcell Superonline, 3M, PepsiCo, Sabiha Gökçen, Nortel Netaş, Bigumigu, Digiturk, Google, Efes Pilsen, Grey Istanbul, Veritasmedia, Rabarba, Youth Republic, Yemek Sepeti, Brisa, Leoburnett, Medina Turgul DDB, McCann Erickson, Manajans/JWT, 41?29!, Young & Rubicam, Soyak Holding, GittiGidiyor.com, Grupfoni, Markafoni, SEM ve daha sayısız şirketin yöneticileri tüm bilgi ve tecrübelerini İstanbul School'un farklı Mikro MBA programlarında öğrencileriyle paylaşıyor! İş dünyasında uzmanlık kazanmış farklı yöneticilik pozisyonlarındaki güçlü eğitimci kadrosu ile katılımcılarına zengin ve benzersiz bir temel sunan İstanbul Business School eğitimleri, Hilton ParkSa Maçka'da ve Youth Republic Group Maslak ofisinde yapılıyor.

İstanbul Business School, yeni dünya profesyonellerini günümüz iş dünyasına uyumlu yetiştirmek amacıyla iş dünyası eğitimleri veren yeni nesil bir eğitim şirketi. Profesyonellerin, kariyer hedeflerine daha hızlı ulaşmak için tercih ettikleri İBS Mikro MBA Programları, case study ve uygulama çalışmalarıyla katılımcılarının bilgi eksiklerini gidermek için tasarlanmıştır. Bu programların en önemli özelliği gerçek, kullanılabilir bilgiler sunuyor olmaları. Gerçek anlamda katılımcıların işini kolaylaştıracak, onları sıradan çalışanlardan farklılaştıracak bilgiler. ? IBS öğrencileri, farklı sektörlerden tanınmış isimlerden alınan eğitimler ile sadece edindikleri bilgilerle değil, kurdukları kuvvetli bağlar, katıldıkları tartışmalar ile deneyim kazanıp programdan aldıkları faydayı en üst düzeye çıkarıyor. IBS aynı zamanda öğrencileri için networking olanakları da sunuyor , üst düzey şirketlerde çalışan eğitmenler departmanlarındaki açık pozisyonlar için öğrencilerini de değerlendirebiliyor. Hangi şirkette veya sektörde çalışıyorsanız olun genel anlamda işlerinizi yaparken, her gün kullanacağınız bilgileri iş dünyasının en önemli isimlerinden öğrenmek büyük bir ayrıcalık . Sizde bu ayrıcalıklı profesyonellerin arasında olmak istiyorsanız, Mikro MBA Programlarından birine kayıt yaptırabilirsiniz.

Istanbul Business School'da Reklamcılık , Girişimcilik, E-Ticaret, Sosyal Medya Pazarlama, Moda Pazarlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetim ve Liderlik, Ürün ve Kurum Boyutlu Marka Yönetimi , Dijital Pazarlama, Stratejik Pazarlama Yönetimi , Finans ve Satış Liderliği Mikro MBA programları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuncay Yavuz Yörükoğlu Türkiye Ödemiş Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title