Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 9 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 55 kişi vefat etti, 1673 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: 9 Eylül tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 55 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 6 bin 837'ye yükseldi. Vaka sayısı ise 1673 artarak 284 bin 943 oldu.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 9 Eylül'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1673 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 55 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 837'ye, toplam vaka sayısı ise 284 bin 943'e yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 943 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 943 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 254 bin 188'e yükseldi. Toplam test sayısı 8 milyon 105 bin 222, ağır hasta sayısı 1181, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,4 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 9 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 55 kişi vefat etti, 1673 yeni vaka tespit edildi

"TEDBİRLERE UYARSAK VİRÜSE KARŞI DAHA GÜÇLÜ OLURUZ"

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Toplamda 8 milyondan fazla test yapıldı. Bugün ise 110.000'den fazla yapılan test sonucunda 1.673 yeni tanı konmuş hastamız var. Tedbirlere hepimiz destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız. Bu güce destek verin, sevdiklerimizi koruyalım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Eylül Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (22)

Gözlem:

Her gün hemen hemen benzer sayılarda yeni hasta gelmesi de SALGIN tanımı ile ne kadar örtüşüyor bilemedim. Günden güne farklar binde 40-60 arasında oynuyor. Ne daha az, ne de fazla. Şunu yaptık da daha iyi netice aldık diyebileceğimiz hiç bir şey yok. Vefat oranları da dünya verileri ile aynı. Yüzde 2, 50 Sanki her gün sabit bir hasta sayımız olacakmış gibi. Bugünkü rakamı al, binde 58-59 la çarp. yarınki rakam hazır. Çok garip, çok garip. !

31
1
yanıtYanıtla
Aynen devam:

Kardeşim ne yapıyorsanız aynen devam. . bak vaka sayısı her gün azalıyor. Demek ki doğru yoldayız

15
6
yanıtYanıtla
A:

Sallamasyon hep

15
4
yanıtYanıtla
yersen:

he yersen. . tüikten sonra bunlarda başladı tüm gerçekleri söylemeye

10
4
yanıtYanıtla
Hadi Ordan:

Bunlar bakanlığın açıkladığı sayılar ekonomik olarak sıkışmış kımıldayamaz hale gelmiş vatandaşın ağzına kredi ile bir parmak bal çalarak biraz susarlar denilip bir oh çekmiş devleti vatandaşa kaşıkla verip kepçe ile alarak döndürmeye çalışan bir grup bencil tarafından yonetiliyiruz maaşınızı dolarla mi alıyorsunuz diyecek kadar cahil ya da insanları aptal yerine koyuyorsunuz yemiyoruz artık son 6 aydaki hırsızlık ve soygun olaylarını araştırıp bakın ve görün durumu insanlara sosyal yardım yapmayın sizden yardım istemiyoruz çekin elinizi vatandaşın cebinden

11
2
yanıtYanıtla
Emine:

Hayır inanmıyorum

12
0
yanıtYanıtla
Romalı hekim:

Sayılara inanan var mı ??

7
4
yanıtYanıtla
Halk:

Hastanede 280 bin gerçek olmayan sayilar nasıl iyilesecek bu gidişle hepimiz korona olacağız güçlü olan iyi olacak güçsüzlere Elveda mi diyecegiz

6
1
yanıtYanıtla
Sakir:

İyileşen hastaları duş ve ondan sonra hesap yap kalanlarda adanadaki sahra hastanesi varya oraya gider ? Ler

yanıt0
yanıt0
Irfan:

Nezaman ne doğru söylenmişki bi ses de di dövizi bozun zarar edersiniz vatandaş bozdu bativatandas kendileri üçe aldılar bozmadilar tiriliyonu vurdular altını bozun yoksa zarar edersiniz dediler altını bozdular tam bi felaket oldu altı besyuze dayandı bunar

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title