Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 24 Ekim günü koronavirüs kaynaklı 69 can kaybı, 2091 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizde 24 Ekim günü koronavirüs kaynaklı hasta ve vefat sayıları düne oranla düştü. Son 24 saatlik verilere göre, hasta sayısı 2091 artarak 359 bin 784 oldu. 69 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 9 bin 727'ye çıktı. Bakan Koca, vatandaşları uyararak, "Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor" dedi.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 24 Ekim'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 2091 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 69 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 9 bin 727'ye, toplam vaka sayısı ise 359 bin 784'e yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1573 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1573 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 313 bin 93'e yükseldi. Toplam test sayısı 13 milyon 105 bin 673, ağır hasta sayısı 1699, hastalarda zatürre oranı yüzde 5.6 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 24 Ekim günü koronavirüs kaynaklı 69 can kaybı, 2091 yeni vaka tespit edildi

"AĞIR HASTA SAYIMIZ ARTMAYA DEVAM EDİYOR"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün yapılan 113.427 test sonucunda 2.091 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor. Hastaların tedavisi özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza emanet. Tedbirlere uymak ise bizim sorumluluğumuz. Birlikte mücadele edelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Kenan:

Korona olan birini nasıl önlem alınmadan minibüsle gönderilir tabiki vaka sayısı artar

0
0
yanıtYanıtla
Koca bir yalan:

Bu sayılar gerçekten bu mu diye düşünüyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Test her kesime habersiz yapılmalı:

İnşaat çalışanları Koronaya çok kolay yakalanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Vedat:

Sayın bakan Allah rızası için okullarda yüz yüze eğitim kararını tekrar düşünün. Bakın görüyorsunuz, söylediğiniz gibi vaka sayılarında artış var.

0
0
yanıtYanıtla
xxxx:

Hani herşey yolundaydı ulan haramzade ne değişti 2 günde ?

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Neden Ağır hasta sayıları arttı. ? Bu konuda da, takip ettiğim bir parametre daha vardı. (Nedir diye sormayın. Cevap vermem. !) Bundan sonra, uzunca bir süre daha ne artar ne de azalır. O rakam bu sevilerde 30 eksik 50 fazla ''bir süre daha'' böyle gider.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title