Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 17 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 103 kişi vefat etti, 3819 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizde koronavirüs vaka ve ölüm sayıları korkutan boyuta ulaştı. 17 Kasım günü hasta sayısı 3819 olarak açıklandı. Böylece toplam hasta sayısı 421 bin 413'e ulaştı. 103 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 11 bin 704'e çıktı. Son olarak 25 Nisan'da koronavirüs kaynaklı 106 can kaybı yaşanmıştı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 17 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 3819 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 103 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bin 704'e, toplam hasta sayısı ise 421 bin 413'e yükseldi.

Öte yandan, son olarak 25 Nisan'da koronavirüs kaynaklı 106 can kaybı yaşanmıştı.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 2688 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 2688 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 359 bin 63'e yükseldi. Toplam test sayısı 16 milyon 464 bin 678, ağır hasta sayısı ise 3657 yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,8 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 17 Kasım günü koronavirüs nedeniyle 103 kişi vefat etti, 3819 yeni vaka tespit edildi

"TEDBİRLERE UYMAK HEPİMİZ İÇİN BİR ZORUNLULUK"

Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs verilerine ilişkin yaptığı paylaşımda, "Bugün tespit edilen 3.819 hastamız var. Mücadelenin kritik aktörleri sağlık çalışanlarımız. En kritik savaşçılarımızı güçlü tutmak zorundayız. Tedbirlere uymak hepimiz için bir zorunluluk. Sağlık ordumuzun yanında olduğunuzu gösterin. Mücadeleye güç verin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

Mehmet:

Ciddi sıkı tedbirler alınmalı yoksa bu virüs yavaşlatmak çok zor tam bir sokağa çıkma yasağı olmalı çünkü insanların bir birine bulaştırma zincirini kırmak gerekir

219
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

YARIM TEDBİR İŞE YARAMAZ. . ! Sokağa çıkma kısıtlaması geri döndü. Saat 10:00-20:00 arasında sokağa çıkılabilecek, diğer saatlerde evdeyiz. Şimdi. ! Bu uygulama ile her yerdeki kalabalıkları arttırıyorsunuz arkadaşlar. ! Bu tedbir işe yaramayacağı gibi, göreceksiniz ters tepecek. ! TEDBİR: diye uygulamaya alınan önerilerin, bilimsel hiç bir dayanağı yok. Tamamen keyfi uygulamalar bunlar. Hastane kapılarında, uzayan test kuyruklarını kısaltacak bir öneri var mı burada. ? Yok. Hepinize geçmiş olsun. !

209
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

Türkiyede bugün itibari ile, hastanelerde ve evlerinde tedavi görmekte olan hasta sayısı 50 bin 646 kişi. Ayrıca bu hastalardan 3 bin 657 hasta da ağır durumda. Testi bugün pozitif gelen de 3 bin 819 kişi var. (Resmi rakamlar). Tabii ki bu rakamlar söylenen kısmı. 10 ile çarpın diyenleri dinleyecek olursak. Sokaklarda 500 bin hasta serbestçe dolaşıyor dememiz gerekir. O nedenle tehlike size umduğunuzdan da yakın. !

209
0
yanıtYanıtla
Tabii:

Yaw 3 bin 4 bin vaka nedir ki niye bu kadar panik yapiyolar ? Bütün diger ülkelerde günlük vaka sayisi 20 bin 30 bin ken ! Bence türkiye güllük gülüstanlik neden bu cikma yasaklari falan geliyo anlamiyom ben !!!!!

4
205
yanıtYanıtla
Anglo:

Vaka sayısı değil bizdeki, hasta sayısı. Vaka açıklanmıyor. En az 10 ile çarp hasta sayısını vaka sayısını bulmak için.

yanıt2
yanıt0
Tnc:

Yasaklar geldi. Allah razı olsun, insanların en çok sokakta olduğu saatler serbest.

206
0
yanıtYanıtla
Fos:

Kısacası para sektörü dönsün insan sağlığı pek önemi yok bu onlemse vay halimize akşam 8 den sonra kış ayında kim olur dışarda

188
0
yanıtYanıtla
YETER:

Doğru düzgün kısıtlama Yok ki

184
0
yanıtYanıtla
Tabii:

Para yok para kisitlamak parasiz olmuyo! 1 ay kapatmalari lazim heryeri marketler eczaneler haric , ama ekonomi bunu kaldirmadigi icin yapamiyolar!!

yanıt0
yanıt0
Düşünen Yok:

Havalar soğuk Akşam sekizden sonra dışarda kimse olmuyor zaten sırf tedbir aldık diye bir de açıklıyorlar boş bir tedbir

128
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title