Haberler

Son Dakika: Bakanlık, Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasındaki görüntülerine ilişkin inceleme başlattı

Güncelleme:

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik ettiği görüntülerle ilgili inceleme başlattı.

Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Tekerlekli sandalye ile Anıtkabir'e gelen Bülent Ersoy'un görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Bülent Ersoy'a yağmur altında gittiği Anıtkabir'de, üniformalı bir asker şemsiyeyle eşlik etti. Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Ankara'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabri Anıtkabir'i ziyaret eden ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Diva lakaplı Bülent Ersoy'dan tepki çeken görüntülere ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Son Dakika: MSB, Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasındaki görüntülere ilişkin inceleme başlattı

Son Dakika: MSB, Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasındaki görüntülere ilişkin inceleme başlattı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Milli Savunma Bakanlığı Bülent Ersoy Anıtkabir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Bahtiyar Çelik:

Ne kadar ahlaksız varsa millete sanatçı diye yutturdular. Sen askersin o mesleğin şerefini zedeleyemezsin. Bu işte kimin parmağı varsa hepsinin görevden alınması gerekir. Böyle kepazelik nerde görülmüş. Sanatçıymış divaymış.

184
23
yanıtYanıtla
Haydar:

Şemsiye tutmasına lafımız yokta Cumhuriyet Ordusunun bir subayının üniformalı olarak bunu yapması yakışık almamış.

193
12
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yani bir bu eksikti ? Türkiyede hiç bir devlet görevlisinin yaptırmadigi, bu tavrı askeri şemsiyeci olarak kullanmak nezaket dışı, askerlik kurumu için incitici bir davranıştır.

119
14
yanıtYanıtla
bahri urut:

ne var bun da turkiyenin yildizi her kez seviyor ne demek yani bir asker kadar deyeri yokmu yani illa bakan veya ust duzey kimliginmi olmasi lazim sevineceklerine atanin yanina ziyarete gitmis neymis sorusturma yapilacakmis yaw gecin bunlari kardesim millet aya cikti dunya hastalikla bogusuyor vefat eden edene millet nelerle ugrasiyorya kardesim gidin bos zamanlarinizi millete hizmet yapin da aldiginiz para karsiligini bulsun

41
90
yanıtYanıtla
ARSLAN HAN:

Bu adam kadın herneyse devlet sanatçısı seçilmedi mi ? Devlet sanatçısına verilen bazı imtiyazlar var hepsini geçtim ünlü olmasa, tekerlekli sandalyeye binen yaşlı bir insana şemsiye tutsa hepiniz alkışlardınız

73
46
yanıtYanıtla
VATANDAŞ1:

asker emir almadan kafasına göre oraya gidemez....

110
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ben de çok şaşırdım ve askerimizin yens hizmet görevimidir diye kendimi sorguladım.Bülent ersoyun milyonlarca liralık takıları var.Şemsiye tutacak bir hizmetçi bulamamışmı? Çok ayıp

102
13
yanıtYanıtla
Zeynep Tunç:

BU ÜLKEDE NEDEN KİMSE HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMÜYOR ŞU GÖRÜNTÜLERE ÇOK SİNİRLENDİM............

78
3
yanıtYanıtla
Omer Cagatay:

Bi ölmedi bu adamdan kadın Hayalet

64
16
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Ne boş işlerle uğraşıyoruz ya.. Bakın habere geçin gidin, unutun.

29
45
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title