Haberler

Kaza sonrası olay yerine gelen bekçinin bayrak hassasiyeti görenleri duygulandırdı

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen otomobil, seyir halindeki kamyonete arkadan çarptı. Kazada 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen bir bekçinin araçtan yola düşen bayrağı fark ederek, katlayıp cebine koyması dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Pendik'te alkollü olan otomobil sürücüsü seyir halinde olan sebze yüklü kamyonetin altına girdi. Kazanın etkisiyle kamyon devrilirken otomobil içerisinde bulunan 1 kişi araç içinde sıkıştı. Kaza da 1 ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Öte yandan; bekçilerden birinin kaza sonrası araçtan yola düşen bayrağı fark ederek, katlayıp cebine koyması dikkatlerden kaçmadı.

Olay saat 04.30 sıralarında Pendik D-100 karayolu Kaynarca köprüsü mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkollü olan 34 VG 3084 plakalı otomobil sürücüsü Özgür Arslan aynı istikamette seyir eden 34 YYS 84 plakalı Beşir Kara idaresindeki kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hızlı olan otomobil kamyonetinin altına girdi. Kazanın etkisiyle sebze yüklü olan kamyon takla atıp devrildi. Kazayla birlikte kamyonette bulunan 2 kişi ve otomobil de bulunan 3 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan bir bayan ise ağır yaralandı. Kamyonda bulunan sebze ve meyveler ise yola savruldu.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araçta sıkışan bayanı uzun uğraş sonucu çıkardı. Otomobil ve kamyonda bulunan diğer yaralılar ise kendi imkanları ile çıkarak sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan 34 VG 3084 plakalı otomobil sürücüsü Özgür Arslan ise 211 promil alkollü olduğu tespit edildi. Öte yandan kazaya karışanların yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak kapan trafiği tekrar açtı. Araçlarda oluşan hasar ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

Kaza sonrası olay yerine gelen bekçinin bayrak hassasiyeti görenleri duygulandırdı

Olay yerine gelen meraklı kalabalık cep telefonları ile olay anını görüntülemek istedi. Polis ve bekçilerin ikazına rağmen meraklı kabalalık emniyet ekiplerine zor anlar yaşattı.

ARAÇTAN DÜŞEN BAYRAĞI KATLAYIP CEBİNE KOYDU

Öte yandan kaza sonrası araçlar kaldırılırken olay yerinde vatandaşların eşyalarını arayan gece kartalları olarak adlandırılan bekçilerden biri araçtan yola düşen bayrağı fark etti. Yerde duran bayrağı alıp katlayan bekçi, bayrağı cebine koydu. Bekçinin göstermiş olduğu bu duyarlı davranış gözlerden kaçmadı.

Kaza sonrası olay yerine gelen bekçinin bayrak hassasiyeti görenleri duygulandırdı

"TAKSİ ARKADAN VURUP KAMYONU DEVİRDİ"

Olay görgü tanıklarından olan bir vatandaş ise, "Taksi çok hızlı arkadan gelip kamyona vurdu. Vurmanın etkisiyle kamyonu devirdi. Otomobilde bulunan bayan ise çok ağır yaralıydı araç içinde sıkıştı. Diğer yaralı vatandaşları araç içinden biz çıkardık" diye konuştu

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

Su Güzelim Bayragi Kameralara Alet Etmeyin:

Kedi Catida Rüzgara Karsi Hareket Eden Bayrakla Oynar Vaaay Kedi Bayragimizi Düzeltti Veled sokaktan Gecer Güvenlik Kamerasina Poz Vererek Bayragi öper Vs YETTERRRR YAHUUUUU

14
18
yanıtYanıtla
Sen bir malsın:

Ulan ne alaka Allah’ın orangutanı

yanıt0
yanıt1
sammsunn:

ulan begenmiyorsan yasama altinda O AYYILDIZLI BAYRAGIMIN. git kendine bayrak olmayan palanparcali simgeli devletlerde yasa. hain.

yanıt0
yanıt1
Sammsunn:

sana mal demiyecegim cünkü senin mal dedigin en azindan sütünden yagindan insanlara faydalaniyor.

yanıt0
yanıt1
bilen:

adam doğru söylüyor , on numara tespit , sizin zekanız kurtarmadığı için , hemen hakaret etmişsiniz .

yanıt0
yanıt0
Daver bey:

Habere baktığında sanki bayraklarimiz ayak altında dolaşıyor ve onları yerden toplayacak bir kahraman bulundu.Yapacak yapmak zorundadır.Kim olsa yine yapar.Bunun haber değeri yoktur

23
6
yanıtYanıtla
hazarbeyoğlu:

bunun haber degeri yoktur. bayrak kutsaldir. herkes yapacak . bu bayrak hepimizin. bu bekcileride gözümüzde kahraman göstermeyin. geri kalmiş ülkelerin bekçilik sistemi mevcut.

16
9
yanıtYanıtla
Ferhat:

Chp zihniyeti lanet olsun size siz evinizde rahatca otururken uyurken onlar 365 gün sokaklarda senin güvenliğini sağliyor aslında senin gibi aynı düşünceye sahip olanların evine hırsız girese aileni öldürseler Asker Polis Bekçi ler hiç bir şekilde müdahale etmeseler ne guzel olur

yanıt6
yanıt9
Size herşey müstahak:

Ferhat küçük inşaata topunmu kaçmış psikollojun bozulmuş chp kadar başına taş düşer inşallah

yanıt0
yanıt0
sasa:

Ne alet etmesı lan şey kafalı japon askeri? Bayrağını yerden almış adam o kan tabi sende olmadığından bilemezsin kansız

yanıt0
yanıt0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title