Haberler

Son dakika haber... MHP Kongresinde 'Cumhur İttifakı' vurgusu: "Türkiye küresel güç olacak"

Güncelleme:

Son dakika haberleri... MHP Kongresinde 'Cumhur İttifakı' vurgusu: "Türkiye küresel güç olacak" MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde yaptığı değerlendirmede, 'Cumhur İttifakı'...

Mhp Kongresinde 'Cumhur İttifakı' vurgusu: "Türkiye küresel güç olacak"

Mhp Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı

KIRIKKALE - Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde yaptığı değerlendirmede, 'Cumhur İttifakı' sayesinde Türkiye'nin 2053 ve 2071 küresel güç olma hedefine ulaşacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi, korona virüs (Covid-19) tedbirleri de göz önünde bulundurularak pazar alanında yapıldı. Kongreye, Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Belediye Başkanlarından Osman Türkyılmaz, İsmail Bildik, Veysel Aydemir ve Mehmet Koyuncu ile ilçe başkanları ve partililer katıldı. Tek liste olarak seçimlere giren Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, partisinde yeniden güven tazeledi.

Kongrede konuşan Milletvekili Halil Öztürk, "Türk milleti Amerikan emperyalistlerinin uşaklığını yapan FETÖ'ye hangi dersi verdiyse bundan sonraki süreçte de demokratik kanallarda sandıklarda arzu ettiği yönetimi getirmek isteyenlere tekrar ve tekrar verecek" dedi.

"Türkiye küresel güç olacak"

Cumhur İttifakı'nın yeniden başarılı olacağını ifade eden Öztürk, "Cumhur ittifakı, benim değerli arkadaşlarım bir seçim ittifakı değildir. Cumhur ittifakı bir 'ittifak' ittifakı da değildir. Cumhur ittifakı Ankara merkezli yerli ve milli siyasetinin temeli olan ve Türkiye'nin önce 2023 hedefine ulaşmayı lider ülke Türkiye hedefine ulaşmayı amaç etmem daha sonra da 2053 ve 2071 küresel güç olma hedefinde Türkiye'de altyapısının temel taşlarını döşeyen bir ittifaktır" diye konuştu.

Öztürk, 'Cumhur İttifakı'nın yaşaması ve yaşatılması bakımından bütün çabayı ve gayreti göstereceklerini de sözlerine ekledi.

"Saygı ve sevgi içerisinde çalışacağız"

'Cumhur İttifakı'nın 'onur' mücadelesi olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, "Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi Cumhur ittifakına zede vermeyecek ve hiçbir zaman çatlak ses çıkartmayarak 'Cumhur İttifakı'na bağlı bir şekilde saygı ve sevgi içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bunu da buradan bildirmek isterim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milletvekili Türkiye MHP Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (1)

Irfan altin:

Sayın vekilim seçim zamanı gurler mahallesine üç kere geldiniz seçim bitti sizi burada hiç goremrdik sinekler den ve çöp suyu kokusundan rahatsızlık zsfer caddesine biraz ara verin kenar mahellelere gelin milletvekilini zafer caddesi secmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title