Haberler

Son dakika haber: KAZADA ÖLEN BABASI İÇİN KONUŞTU: ADALET İSTİYORUZ

Güncelleme:

Son dakika güncel haberi: BURSALI işadamı Mehmet Nalbant (61), Trabzon'da karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

BURSALI işadamı Mehmet Nalbant (61), Trabzon'da karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobil sürücüsünün serbest bırakılmasına oğul Erol Nalbant (32) tepki göstererek 'Güvenlik kamera görüntüleri elimize geçti, çok üzüldük. Adalet istiyoruz' dedi.

Olay, 1 Ağustos günü 16.00 sıralarında Trabzon'un Akçaabat ilçesi sahil yolu üzerinde Akçakale mevkiinde yaşandı. Trabzon'dan Rize istikametine giden Ahmet S. (35) yönetimindeki 27 GA 759 plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Nalbant'a hızlı bir şekilde çarptı. Nalbant, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansıyla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Nalbant, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet S. ise ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

'HASTAM VARDI, O YÜZDEN HIZLI GİDİYORDUM'

Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınan Ahmet S., 'Olayın yaşandığı an hastaneye yetişmek için hızlı gidiyordum. Hastam vardı' dedi. İfadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen Ahmet S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bunun üzerine Mehmet Nalbant'ın oğlu Erol Nalbant harekete geçti. Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtlarına ulaştı. Kayıtları inceleyen Nalbant, babasının yaya geçidinden geçtiğini ve suçlu olmadığını öğrendi.

'GÖRÜNTÜLERE BAKTIK, BABAM YAYA GEÇİĞİNDEYMİŞ'

Güvenlik kamera kayıtlarını izledikten sonra çok üzüldüğünü söyleyen Erol Nalbant, 'Bize babamızın suçlu olduğunu söylediler. Biz daha sonra görüntülere baktığımızda babamın yaya geçidinde olduğu ve hiçte suçlu olmadığını geçen aracın fren yapmadığını gördük. Bende araç kullanıyorum ama yaya geçidinden bu kadar 120-130 ile geçildiğini hiç görmedim. Kendi yolundayken kaçmaya çalışıyor aheste aheste de yürümemiş. Rapora baktım babamın suçlu olduğunu göstermişler. Görüntü elimize geçtikten sonra çok üzüldük, adalet istiyoruz.' diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

İlkay ALTAY/İZNİK, (Bursa), (DHA) -

================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Nalbant Trabzon Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title