Haberler

Suç makinesi 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gizlenmiş

Güncelleme:

Kayseri'de 50'den fazla suç kaydı olan ve 40'ı aşkın suçtan arandığı belirlenen 42 yaşındaki suç makinesinin 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gezdiği ve bu nedenle yakalanamadığı ortaya çıktı.

Kayseri'de İncesu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hakkında arama ve yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik olarak ilçede çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda İncesu ilçesine bağlı Kızılören Mahallesinde bir evde bulunan 42 yaşındaki O.K. isimli şahıs yakalandı.

3 YIL İKİZ KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ KULLANDI

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerde O.K.'nın 2017 yılından beri arandığı, 3 yıl boyunca ikiz kardeşi E.K.'nın nüfus cüzdanını kullandığı, sokaklarda Hakan ismini kullanarak dolaştığı belirlendi.

BİRÇOK SUÇTAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalarda ikiz kardeşi E.K.'nın kimliğini kullanan 42 aşındaki O.K.'nın suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, elektronik haberleşme kanununa muhalefet, dolandırıcılık, özel belgede sahtecilik, tehdit ve basit yaralama gibi 40'ı aşkın suçtan arandığı belirlendi.

Gözaltına alınan O.K., başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması suçundan da işlem yapılarak İncesu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Kayseri İncesu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

hakkı dayı:

Kayseri, sivas bu illerde bunlar normal sorsan hepsi yiğido, batıda konya oda aynı zaten demografik yapısına bakıldığında bu iller arasında sivastan kayseriye yine sivatan konyaya birçok kişi göç etmiştir o yüzden buraların ne ayyaşı biter ne kabadayı bozuntusu nede serserisi.

11
12
yanıtYanıtla
YA SEN NERENİN SOYTARISISIN:

SENDE YAZ NERELİ OLDUĞUNU DA BİLELİM KOSKEŞ

yanıt0
yanıt0
O ADAM:

İnsanları yaşadığı cografyaya göre değerlendirmek ahmakça, her yerin iyisi de olur, kötüsü de

yanıt0
yanıt0
TuGo:

Haberin Sivas''la ne alakası var? Sivas Sivas diyip durmuşsun, bir Sivaslıdan kazık filan yedin heralde ama o dediğin tiplemeler sadece o yörede değil, ülkenin heryerinde var. İç anadolunun ayyaşı, kabadayı bozuntusu doğuya ya da batıya göre bakarsan daha azdır. Saygılar.

yanıt0
yanıt0
Adil:

Bilerek bu pislikjleri yakalamıyorlar. . . . Muhalif biri olsaydı bak nasıl yakalanırdı. . .

11
12
yanıtYanıtla
ahmet:

ilk suçunda kanunlar onu suç işlediğine pişman etse idi. bir daha suç işlemezdi. fakat uyduruk kanunlar sayesinde suç işlemenin bir yaptırımı olmadığı anlayan her kes gibi, kanunlarımız sayesinde elini kolunu sallayarak suç işlemiş. adalet bakanlığı yapanların tamamı bu ülkeye ihanet etmişlerdir. siyasilerin ve bu uyduruk kanunların değiştirmeyenlerin allah belasını versin. devletin temeli olan adaleti yerle bir edenler yerle bir olsunlar inşaallah

14
1
yanıtYanıtla
MAHMUT:

böyle pisliklere farklı muamele lazım

13
0
yanıtYanıtla
OSMANLIDA:

İfnası caizdir

yanıt3
yanıt0
adil:

kardeşim 40 suç ne demek yahu en azından 2-3 katı çıkmayanda var yani bu işi meslek yapmış suçu meslek yapanı salmayın maksimum 3 defa yapsın sonra salmayın namuslu vatandaşa zulümdür

10
1
yanıtYanıtla
Abdülaziz hüseyin:

Kimsenin yaptığı yanına kalmaz belki tehir olur , o'da en fazla 100 sene sonra görür anasını hörekesini . ( höreke : iplik eğirme aleti , yayınlyabilirsin yöneticim )

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title