Haberler

Son Dakika! Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Argişti Kryamyan görevden alındı

Güncelleme:

Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan, Karabağ hezimetinin faturasını Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı'na kesti. Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Argişti Kryamyan, Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan tarafından imzalanan kararnameyle görevden alındı.

SEBEBİ BELİRTİLMEDİ

Ermenistan Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan kararnameye göre, Başbakan Nikol Paşinyan'ın teklifi üzerine Kryamyan'ın görevden alınmasına karar verildi. Kararnamede, Kryamyan'ın görevden alınma nedenine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

AZERBAYCAN CEPHEDE TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın işgal ettiği Karabağ'da yürüttüğü başarılı askeri operasyonlar sonucunda çok sayıda yerleşim yeri işgalden kurtarılmıştı. Öte yandan, dünkü çatışmalarda Azerbaycan ordusunun cephenin farklı yönlerinde Ermenistan güçlerine ağır kayıplar verdirdiği belirtildi. Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerine ait yaklaşık 10 tank, 6 D-20 top, 1 'Acacia' kundağı motorlu topçu cihazı ve yaklaşık 30 aracı imha ettiği duyuruldu. Ermenistan güçlerinden 1'inci ve 7'nci alaylarından bir grup askerin mevzileri terk ederek kaçtığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Karabağ Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (13)

Neyzen tevfik:

Hangi tarafa sorsan karşi tarafin ordusunu yok etti ama sonuç 3 5 köy el degistirip duruyor...Gerisi palavra...

5
25
yanıtYanıtla
ADEMTÜRK:

Oruc reis niye cekildi PARALAR BITTI DIYE

7
22
yanıtYanıtla
Behcet:

CARSİDAKİ PİRİNCE GİDERKEN EVİNİZDEKİ BULGURDANDA MAHRUM KALACAKSİNİZ KARABAGİ İSGAL ETTİĞİNİZ İCİN ERMENİSTANDADA RAHATİNİZ KALMAYACAK

15
5
yanıtYanıtla
gökhan:

olay ABD seçimleri ile alakalı. ermeni lobisine ABD de ayar veriliyor. rusyanın ilgisizliği bunun en büyük kanıtıdır. erdoğanın yerinde cumhur başkanı kılıçtaroğlu da olsa, muharrem inde olsa, olaylar değişmezdi. Ayasofya o tarihte açılır, suriyeye o tarihte girilir. karabağ da bu tarihte alınırdı. bunu yapanda çini kullanarak ingiltereyi tehdit eden israil dir. siyonist lobi matematiği ile ingiltereden honkong çıkarsa sterlin dolardan aşağı olur. çin korkusundan türkiye daha çok güçlenecek.

1
14
yanıtYanıtla
Tekin:

Sen harbi boş bir beyinsin.

yanıt1
yanıt0
55Bilal:

Ne demek istedin anlamadım ama ne içiyorsan ondan istiyorum

yanıt2
yanıt0
Mustafa:

Bunca zulüme artık dur demiyelim mi gardaşlarımızla sizler yüzünden ülkelerimiz gelişim gösteremiyor büyük Turan sizler yüzünden kurulamıyor yazık sizlere canımızla kanımızla Azerbaycan’ın yanındayız ...

10
2
yanıtYanıtla
TÜRKh:

Bir yamyam görevden alınır diğer yamyam iş başı yapar

11
0
yanıtYanıtla
vay yamyam vay:

asil türk

4
0
yanıtYanıtla
ASD:

İşte

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title