Haberler

Annesini boğazını keserek öldürmüştü, cezai ehliyeti olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'de, Onur Ö. hareket halinde olan araçta annesinin boğazını keserek öldürmüş, araçtaki bir kişiyi de ağır yaralamıştı. İlk duruşmada kendini "Uzun bir süredir birilerinin beni sürekli takip ettiğini düşünüyordum. Olay günü bilincim yerinde değildi" sözleriyle savunan genç adamın, cezai ehliyetinin olduğu tespit edildi.

Olay, Haziran 2015'te Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan aracın arka koltuğunda oturan Onur Ö., bir anda yanında oturan annesi Serpil Eroğlu'nu boğazından bıçaklayarak öldürmüş, aracın ön koltuğunda oturan İfaket Ergün'ü de ağır yaralamıştı. Olay anında panik yapan aracın sürücüsü Işık Gürel'in kaza yapması sonucu olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmiş ve durum ortaya çıkmıştı.

SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNDE TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Sanığın Kocaeli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanması devam edildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi süren Onur Ö. duruşmaya katılmazken, avukatı duruşma salonunda hazır bulundu.

Annesinin boğazını keserek öldürmüştü, cezai ehliyeti olduğu ortaya çıktı

RAPOR ÇIKTI, DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, okunan ATK raporunda Onur Ö.'nun cezai ehliyetinin olduğunu belirtti. Avukatın süre talep etmesi üzerine duruşma ertelendi.

Annesinin boğazını keserek öldürmüştü, cezai ehliyeti olduğu ortaya çıktı

"TELEVİZYONDAN BANA MESAJLAR GELİYORDU"

Öte yandan sanık Onur Ö., ilk duruşmada yaptığı savunmada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendime geldiğimde cezaevindeydim. Cezaevinde gazetelerden olayı öğrendim. Sonrasında da kendimi kaybettim ve intihar etmek isteyip kendimi kestim ancak kurtardılar. Ölmek üzereydim. Olay yaşandığı dönemde uzun bir süredir birilerinin beni sürekli takip ettiğini düşünüyordum. İnsanların beni öldürmesinden, zehirlemesinden korkuyordum. Bir de televizyondan bana mesajlar gelmeye başlamıştı. Sürekli sesler duyuyordum. Uyuşturucu kullanmıyorum. Olay günü neden bilmiyorum ama bilincim yerinde değildi. Annemle veya arabadaki diğer kadınlarla aramda bir husumet yok. Böyle bir şeyi neden yaptığımı bilmiyorum. Gerçekten çok üzgünüm, özellikle de anneme yaptığım şey için çok üzgünüm."

Annesinin boğazını keserek öldürmüştü, cezai ehliyeti olduğu ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

D-100 Karayolu İstanbul Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

Altay Bozkurt:

BU COCUK ILERI DERECEDE SIZOFREN!!! sesler duymak, ve seslerden emir almak en büyük belirtisi bu HASTALIGIN! VE UYUSTURUCU BAGIMLISI, PARANOYAK SIZOFRENI. BU HASTALIGIN EN BÜYÜK TETIKCISI ZATEN UYUSTURUCU KULLANIMI.

18
2
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Erkek çocuğum var deyip övünen çevresine hava atan kız çocuğunu sevmeyen miras yönden ayrımcılık yapan bazı anne ve babalara bu olay ders olmalı ,,,,, Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı hayırlı evlat nasip etsin

1
4
yanıtYanıtla
Emre Guler:

ne alakası var arkadaşım bu durumun kız cocuk yada erkek cocukla haberlerı takıp edıyorsan 1 yada 2 sene once kız cocugu aılesını katletmıstı konu kız yada erkek degıl saçma sapan yorumlar yapma evet benım erkek cocugum var keske bırtane de kız olsaydı allah olmayanlara da versın

yanıt3
yanıt0
ekrem celebi :

kardes maksadın nedır anlamadık bu olayın kızlan erkeklen ne alakası var kız cocuklarınıda haberlerde okuyoruz annesını mıras ıcın sevgılısıylen bır olup oldurenlerı keza aynı sekılde babasına komplo kurup sevgılısıylen olduren veya ıctıgı caya ceya suya ılac katıp bayıltıp oldurenlerı bılıyoruz..sen hangı uzaydan yaşıyorsun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title