Haberler

Sokak ortasındaki cinayetin şüphelisi, kaçtığı yerde bir kişiyi daha tabancayla vurarak öldürmüş

Güncelleme:

Samsun'da bir kişi sokak ortasında tabanca ve tüfek ile ateş ederek öldüren ve polis tarafından aranan 2 firari şüpheliden birinin, Trabzon'da, kaçtığı yaylada tartıştığı başka şahsı da tabancayla öldürdüğü ortaya çıktı.

Samsun'da 24 yaşındaki Hüsame Ünveren'i sokak ortasında başına kabza ve dipçik ile vurarak darbettikten sonra tabanca ve tüfek ile ateş ederek öldüren ve polis tarafından aranan 2 firari şüpheliden A.C'nin Trabzon'da, kaçtığı yaylada tartıştığı 45 yaşındaki Şenol Keleş'i de tabancayla öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalama çalışması süren şüpheli A.C'ye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla 1'i kadın 3 kişi gözaltına alınırken, diğer firari şüpheli S.T. de her yerde aranıyor.

Samsun'daki olay, 20 Ağustos'ta Karşıyaka Mahallesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Hüsame Ünveren, husumetli olduğu A.C. ve S.T.'nin saldırısına uğradı. Otomobilden inen 2 şüpheli, Ünveren'in başına tabanca kabzası ve tüfek dipçiği ile vurdu. Ardından da tabanca ve av tüfeğiyle ateş etti. Hüsame Ünveren, ağır yaralandı. Olayda, yoldan geçen Canik Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Celal G. de seken kurşunlardan birinin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Ünveren, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Celal G. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Saldırı anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. Görüntüde, ikilinin, Ünveren'in başına kabza ve dipçik ile defalarca vurduğu, ardından da tabanca ve tüfek ile ateş ettiği görülüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, A.C. ve S.T'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

TRABZON'A KAÇIP, CİNAYET İŞLEMİŞ

Samsun'daki yaşanan cinayetin şüphelisi A.C'nin olayın ardından Trabzon'a kaçtığı ve saklandığı belirlendi. A.C.'nin 28 Ağustos'ta Çaykara ilçesine bağlı Sultan Murat Yaylası'nda bilinmeyen nedenden çıkan tartışma sonucu, Şenol Keleş'i de tabancayla ateş ederek, öldürdüğü ortaya çıktı. Şüpheliyi yakalama çalışması devam ederken, Samsun'daki cinayet ile ilgili Trabzon'da, şüpheli A.C'ye 'yardım ve yataklık ettiği' iddia edilen 1'i kadın 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Trabzon'daki işlemleri tamamlanan şüpheliler, İ.K.(41), E.C.(24) ve Ş.E. (34), Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Sokak ortasındaki cinayetin şüphelisi, kaçtığı yerde bir cinayet daha işlemiş

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 2 FİRARİ ARANIYOR

Polis ekipleri Samsun'da yaşanan olaya karıştığı iddiasıyla E.C.D'yi (24) ilk gün, E.E'yi (20) ise ikinci gün yakalayarak, gözaltına aldı. Sorguları tamamlanıp, adliyeye sevk edilen şüphelilerden, E.C.D tutuklanırken, E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cep telefonu görüntülerine göre olayda tabanca kullanan ve ölen gence tabanca kabzası ile vurduğu saptanıp, kaçtığı Trabzon'da da bir cinayet daha işleyen A.C. ile yine olayda pompalı tüfekle ölen gence ateş edip, tüfekle darp eden firari şüpheli S.T'nin de her yerde arandığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (12)

mrt bzdğl:

şu af kelimesini türkiye lüğat , tan kaldırmalı mahküm ları kömür, yol, baraj inşaatlarında çalıştırmalı, mağdurun bile verği leriyle beslememeli.

20
0
yanıtYanıtla
Xyz:

Onu sağlayacak adalet nerede

yanıt4
yanıt0
EL MÜCAHİDÜL FİLLAH CC.ALLAH YOLUNUN FEDAİSİ:

İNSAN OLAMAZLAR!KALLEŞLER

16
0
yanıtYanıtla
avukat:

Şimdi ayvayı yediniz müptezeller hepiniz 2''şer kere ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası alacaksınız tek kişilik hücrede tam 50 yıl bir fiil yatacaksınız Tabii ki delirip kafayı yiyeceksiniz öldürdüğünüz o masum insanların ahı Sizi yalnız bırakmayacak şerefsizler tavuk öldürür gibi adam öldürüyorsunuz alçaklar

8
1
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

Aff var yasa var

yanıt3
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sen bu ülkede gerçekten yazdıklarının olacağına inanıyormusun avukat kardeş

yanıt0
yanıt1
VATANDAŞ;:

Salsalar da yanlarına kalmaz rahat olamazlar

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Burası Türkiye, yakında salarlar

yanıt4
yanıt0
ROMEO:

DEVLET BUNLARI VERİCEK MADENE ORAYA BURAYA İÇERDE YATMAK HARAM BUNLARA AMERİKANIN YAPTIĞI GİBİ AYAKLARA ZİNCİR ÇALIŞIN

5
0
yanıtYanıtla
Uzman40:

O cezayı veren hakimin yüreğine sağlık..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title