Haberler

Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? İpsala sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir?

Güncelleme:

Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı merak edilirken Yunanistan sınır kapıları son durum nedir sorusu gündeme geliyor. Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı neden kapatıldığı araştırılıyor. Yunanistan'daki orman yangınlarından dolayı İpsala Sınır Kapısı ile bağlantılı yollar trafiğe kapatıldı mı merak ediliyor. Peki, Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir? İpsala sınır kapısı kapatıldı mı?

Yunanistan'da devam eden orman yangının Türkiye'ye yaklaşmasıyla İpsala Sınır Kapısı kapatıldı mı sorusu araştırılıyor. Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir? soruları gündeme geliyor. Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir? İpsala sınır kapısı kapatıldı mı? Detaylar haberimizdedir…

TÜRKİYE İLE YUNANİSTAN SINIR KAPISI KAPATILDI MI?

İpsala Kaymakamı ve İpsala Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Ömer Sevgili, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Yunanistan'daki yangınlardan dolayı İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı tüm yollar trafiğe kapatılmıştır. Bundan dolayı İpsala Sınır Kapımızdan çıkışlar ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Mağduriyetin yaşanmaması için Kapıkule Sınır Kapısının tercih edilmesi önem arz etmektedir" dedi.

Yunanistan'ın Dedeağaç'a bağlı Doriskos, Manastiraki,Maistros ve Amfitriti köyleri tahliye edildi. Dedeağaç Belediyesi'nin çağırdığı otobüslerle Feres (Ferecik) şehrine tahliyeler başladı. Dedeağaç'ta dün başlayan yangın sebebiyle binlerce dönüm kara çam ormanı kül olurken, 12 ev ve 2 kilise hasar görürken bir çok köy önlem amacıyla boşaltıldı.

Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir?

YUNANİSTAN SINIR KAPILARI SON DURUM NEDİR?

Yunanistan'da devam eden orman yangının Türkiye'ye yaklaşması nedeniyle geçtiğimiz akşam İpsala Sınır Kapısı kapatılmıştı. Edirne Valiliği, Yunanistan'a açılan İpsala'da Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışların kontrolü olarak yeniden başladığını duyurdu. Ayrıca sürücülerin yangın nedeniyle daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Türkiye ile Yunanistan sınır kapısı kapatıldı mı? Yunanistan sınır kapıları son durum nedir?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Yunanistan Türkiye İpsala Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title