Haberler

Muhteşem Yüyıl Kösem'de Prenses Farya Dayak Yiyor! Prenses Farya Kimdir?

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Prenses Farya, Sultan Murat'tan dayak yiyor. Prenses Farya kimdir? Prenses Farya'yı oynayan Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Prenses Farya, Sultan Murat'tan dayak yiyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 34. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanında hain olduğu öğrenilen Farya, Sultan IV. Murad tarafından dövülerek zindana atılıyor. Dün akşam yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 2.sezonun 3. bölümüyle (33.bölümü) ardından yeni fragman yayınlandı. Hain olduğu öğrenilen Farya'yı 34. bölümde zor günler bekliyor. Sultan Murad öfkesini Farya'dan kusarak ona tokat attığı ve zindana hapsettiği görülüyor. Şimdi en çok merak edilen konu, Farya'nın infaz edilip edilmeyeceği oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Sultan Murad ihanetlerle sarsıldı. Prensesin, saraydan gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, Farya'nın peşine düşüyor! Papalığın adamları Prenses Farya'yı ele geçiriyor. Bunu Kösem Sultan'ın yaptığını düşünen Sultan Murad, annesinden hesap soruyor.

FARYA'YI TESLİM EDEN KÖSEM MİYDİ?

Ayşe Sultan'ın sırrı açığa çıkıyor. Kudüs şövalyeleri Farya'ya bir teklifte bulunuyor. Sultan Murad sefere çıkmaya karar veriyor. Kalbi ve aklı arasında kalan Farya bir karar veriyor. Prenses Farya'nın Üsküdar sarayına gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, onu geri getirecektir. Ancak Papalığın adamları Farya'nın yolunu keser ve onu ele geçirir. Bunu öğrenen Sultan Murad peşlerine düşer. Sultan Murad, saraya döner dönmez Kösem Sultan'dan hesap sorar. Ancak Farya'yı teslim eden kişinin Kösem olmadığını öğrenir.

FARYA'NIN ZOR KARARI

Ayşe Sultan, Farya'yı teslim ettiğini herkesten saklar. Fakat Sultan Murad bu ihaneti hiç tahmin etmediği birinden öğrenecektir. Sultan Murad ve Ayşe karşı karşıya gelir. Erdel Prensi İstvan, Sultan Murad'a zehir zemberek bir mektup gönderir. Mektubu alan Sultan Murad, sefere çıkmaya karar verir. Kudüs şövalyeleri Farya'ya Sultan Murad'la ilgili bir teklifte bulunur. Prenses ya istediklerini yapacak ya da annesi ölecektir. Farya bu zor kararı vermek zorunda kalır. Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. sezon 4. bölümü (34. bölümü) cuma günü 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

PRENSES FARYA KİMDİR?

Prenses Farya, Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda yer almıştır. Macar kralı Gabor Bethlen'in kızıdır. Babasının ölümünü takiben yaşanan iktidar savaşında amcasına yenik düşmüştür. Farya, çare olarak Osmanlı Sultanı'na sığınmayı tercih etmiştir. Cesur ve inatçı bir kadındır. Farya aşkını her şeyden üstte tutacak bir kadındır. Hatta günü geldiğinde Murad'ı, uğrunda kendini feda edecek kadar sevecek bir aşıktır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Prenses Farya'yı Farah Zeynep Abdullah oynamaktadır.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 doğumludur. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2'nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013'te diplomasını almıştır.Ayrıca,kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır. Amnesty Türkiye'nin de gönüllü destekçisidir. Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Ardından 14 Şubat 2014'de Kerem Deren'in yönetmenliğini üstlendiği "Bi Küçük Eylül Meselesi" filminde Engin Akyürek ile başrolü paylaşmıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Muhteşem Yüzyıl Sultan Murat Ayşe Sultan Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title