Haberler

Melis Sandal kimdir? Mustafa Sandal'ın eşi Melis kim? Melis Sandal kaç yaşında, nereli?

Melis Sandal kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Sosyal medya paylaşımları sayesinde gündeme gelen Melis Sandal kaç yaşında, kimdir, nereli araştırılıyor. Peki, Melis Sandal kimdir? Mustafa Sandal'ın eşi Melis kim? Melis Sandal kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, geçtiğimiz yıl Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Melis Sandal kimdir, kaç yaşında ve İnstagram hesabı nedir araştırılıyor. Peki, Peki, Melis Sandal kimdir? Mustafa Sandal'ın eşi Melis kim? Melis Sandal kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

MELİS SANDAL KİMDİR?

33 yaşında olan Melis Sütşurup, butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Sütşurup'un bir oğlu vardır. 2022 yılı itibarıyla 33 yaşında olan Sütşurup, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünya evine girmek için bir adım daha attı. Ailelerin tanıştığı ve evlilik planlarının olduğunu söyleyen çift, 19 Şubat 2022 tarihinde aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlandı.

Melis Sandal kimdir? Mustafa Sandal'ın eşi Melis kim? Melis Sandal kaç yaşında, nereli?

MELİS SANDAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yaptı. Sert iniş yapan ve ağaçlara da çarpan cayrokopterdeki pilot Sinan Yılmaz ile yolcusu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan yolcunun, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal olduğu öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Melis Sandal, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Çok şükür mucize eseri kurtulduk. Arayan, soran geri dönemediğimiz herkese bilgi vermek istedim. Allah bizi ailelerimize ve tüm sevenlerimize bağışladı" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mustafa Sandal Sosyal Medya Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title