Haberler

Kraliçe 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8. bölüm fragmanı izle! Kraliçe yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Kraliçe bugün 7. bölümü ile yayınlandı. Bugünkü bölümün ardından yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak edildi. Peki, Kraliçe 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kraliçe yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 8. bölüm fragmanı izle! Kraliçe 8. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Fragman Youtube'da var mı? İşte detaylar...

Kraliçe, Mednova imzalı, ilk bölümü 22 Mart 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Kraliçe 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kraliçeyeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 8. bölüm fragmanı izle!

KRALİÇE 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kraliçe'nin bugünkü 7. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıktığında detayları ileteceğiz.

KRALİÇE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kraliçe'nin 26 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan 6. Bölümünde Ateş, Gaye'nin çocuk hamlesi sonrası Deniz ile geleceğinin tehlikeye girdiğini görüyor!

Deniz, Ateş ile olan evliliğine bir şans daha vermeye karar verdikten sonra çiftliğin işlerine yoğunlaşır.Zeynep'in gizli ilişkisi üzerine Engin komisere saldıran Ali, başını bir kez daha belaya sokacaktır.

Zeynep'le yüzleşecek olan kardeşler, Gayenin teklifine olumlu dönüş yapar ve kendilerine oynanan oyundan habersiz onu çiftliğe davet ederler. Ateş'in öğreneceği büyük sır ise, onu dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

Kraliçe 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8. bölüm fragmanı izle! Kraliçe yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

KRALİÇEYENİ BÖLÜMLER NELER OLACAK?

Kraliçe 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Deniz, Gaye'yi öğrenecek mi?

Deniz ve Ateş arasındaki ilişki yeniden kopma noktasına gelir. Deniz'in tavırlarından sıkılan Ateş, soluğu Gaye'nin yanında alır. Deniz'in ise Gaye ile Deniz arasında olanlardan haberi yoktur. Peki Deniz, Gaye'yi öğrenecek mi?

Kraliçe 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8. bölüm fragmanı izle! Kraliçe yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

KRALİÇEDİZİSİ KONUSU

Yapımını Mednova'nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe; babalarının ölümünün ardından birbirinden farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin yeniden birleşmesini konu alıyor. Bu üç kardeş, babalarının hayatını kaybetmesinin ardından bir araya gelmek durumunda kalır. Ve üç kardeşin hayat mücadelesi başlar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kraliçe YouTube Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title