Haberler

Kolpaçino 4 ne zaman yayınlanacak? Kolpaçino 4'4'lük vizyon tarihi ne zaman, çıkacak mı?

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Kolpaçino 4 çıkacak mı? sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Şafak Sezer'in son yaptığı açıklamalar sonrasında Kolpaçino yeni filminin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Kolpaçino 4'4'lük vizyon tarihi ne zaman, çıkacak mı? Kolpaçino yeni bölüm vizyon tarihi ne zaman? İşte detaylar...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılan Şafak Sezer Kolpaçino filmiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Kutsal Damacana 4 hakkında detaylı bilgi veren Sezer, sevilen film serisi Kolpaçino için müjdeyi verdi. Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Kolpaçino 4 çıkacak mı? sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki,Kolpaçino 4'4'lük vizyon tarihi ne zaman, çıkacak mı? Detaylar haberimizde...

KOLPAÇİNO 4 ÇIKACAK MI?

Komedi efsanesi geri dönüyor! 'Kolpaçino 4' geliyor! Türk sinemasının en komik serilerinden biri olan 'Kolpaçino' yedi yıl aradan sonra dördüncü filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu film, Özgür'ün önceki hikâyelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmasını konu alıyor. Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği Kolpaçino 4, Poll Films yapımcılığı ile 24 Kasım'da vizyona girecek.

Kolpaçino 4 ne zaman yayınlanacak? Kolpaçino 4'4'lük vizyon tarihi ne zaman, çıkacak mı?

KOLPAÇİNO 4'4'LÜK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kolpaçino film serisi, ilk olarak 2009'da gösterime girdi ve kendi seyirci kitlesini hızla kazandı. Seri toplamda üç filmle 2.6 milyon seyirciye ulaştı. Sonuncusu 2016 yılında yayınlanan Kolpaçino 3. Devre ise 1.4 milyonun üzerinde seyirciye ulaştı, ancak bu filmden sonra seriye yeni bir devam filmi eklenmedi. Ancak, yedi buçuk yıldan uzun bir aradan sonra, serinin dördüncü filmi olan Kolpaçino 4 4'lük izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kolpaçino 4 4'lük, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş gibi tanıdık isimlerin rollerine geri döneceği bir yapım olarak 24 Kasım'dan itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Dizi severler için heyecanla beklenen bir gelişme.

Kolpaçino 4 ne zaman yayınlanacak? Kolpaçino 4'4'lük vizyon tarihi ne zaman, çıkacak mı?

KOLPAÇİNO FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Oyuncular: Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Hakan Ural, Eriş Akman

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Şafak Sezer Kolpaçino Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title