Haberler

Kadir Ezildi anneannesi öldü mü? Kadir Ezildi anneannesi hasta mıydı, neden öldü?

Güncelleme:

En Hamarat Benim programının sunucusu olan isim Kadir Ezildi büyük bir hayran kitlesine hakim. Ekranlarda samimi hareketleri ile gönülleri fetheden isimden gelene acı haberin ardından ise Kadir Ezildi anneannesi öldü mü? Kadir Ezildi anneannesi hasta mıydı, neden öldü? soruları aratıldı.

Fox ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programında sunuculuk yapan Kadir Ezildi'den gelen haber sevenlerini üzdü. Hayranları ise arama motorlarında Kadir Ezildi anneannesi öldü mü? Kadir Ezildi anneannesi hasta mıydı, neden öldü? sorularına yanıt aradı. Peki, Kadir Ezildi anneannesi öldü mü? Kadir Ezildi anneannesi hasta mıydı, neden öldü?

KADİR EZİLDİ ANNEANNESİ ÖLDÜ MÜ?

Ekranların sevilen ismi Kadir Ezildi'nin anneannesi olan Gülhanım Kaplan'ın vefat haberi geldi.

Kadir Ezildi, sevenlerine haberi İnstagram üzerinden duyurdu.

Kadir Ezildi anneannesi öldü mü? Kadir Ezildi anneannesi hasta mıydı, neden öldü?

"Yılın son akşamında buraya bırakacağım benim ve bizim için çok özel bir video var ;

Bir evde geçen öyle bir hayat düşünün ki en başından en sonuna geçen zaman diliminde acısıyla , tatlısıyla , geçirdiğim içinde büyüdüğüm olgunlaştığım ev , her odasında geçirdiğim onca hatıra , baktığım da her döktüğüm gözyaşının ve kahkahanın bu kadar anlamlı ve özel olması 22 yılın en büyük hediyesi ve bir o kadar büyük , bir ayrılıktan ziyade yeni bir başlangıç tüm yaşanmışlıklarımı burada bırakıp yeni bir sayfa için hazırım ! bana kazandırdığı insanlarla Yoluma devam edecegim ve en güzelide kocaman bir aileye sahip oldum sizler sayesin de yeni sayfaları daha güzel anılarla dolduracağız , biz yeterki varolalım

Ve yeni yılın hepinize bol şans bereket ve huzur getirmesini diliyorum"

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

En Hamarat Benim Kadir Ezildi Hakim Gündem Yaşam Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak? 2026 UEFA Avrupa Ligi ile 2027 UEFA Konferans Ligi finalleri nerede oynanacak? #129349 UEFA Ligleri İstanbul'da mı? #9917
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title