Haberler

İyi Günde Kötü Günde 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler?

Güncelleme:

İyi Günde Kötü Günde, O3 Medya tarafından yapılan ve yönetmeliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı romantik komedi dizisidir. İyi Günde Kötü Günde 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler, konusu nedir?

İyi Günde Kötü Günde, O3 Medya yapımı, yönetmeliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı romantik komedi dizisidir.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU

Leyla (Elçin Sangu), sevdiği adamla evleneceği gün, nikah masasında terk edilmenin acısını yaşar. Üstüne üstlük Leyla, bunun yanında, sevdiği Sarp'ın (Mehmet Ozan Dolunay) Melisa (Yasemin Allen) ile olan düğününü de organize etmek zorunda kalır.

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla, diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuranMelisa… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözebilene aşk olsun.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla, Sarp'ın düğünü başkasına devretmesi için Aslıhan'la konuştuğunu öğrenince çileden çıkar. Bir yandan işini bırakmak istemiyordur bir yandan da Sarp ile aynı ortama girmek ona işkence gibi geliyordur. Leyla, istifa edip etmeme konusunda hayatın ona getireceği işaretleri takip etmeye karar verir. Sarp'ın ise bu konuda bambaşka planları vardır. Leyla'yı uzaklaştırmak için ona çok iyi bir iş teklifi gelmesini sağlar. Leyla'nın gelen iş teklifi ile iyice kafası karışır. Acaba teklifi kabul edip gidecek mi?

İyi Günde Konusu Günde 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İyi Günde Konusu Günde oyuncuları kimler?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE OYUNCULARI KİMLER?

Leyla: Elçin Sangu

Sarp: Ozan Dolunay

Melisa: Yasemin Allen

Aslıhan: Şenay Gürler

Meral: Derya Alabora

Perihan: Nergis Kumbasar

Halil: Hakan Salınmış

Arda: Ali Yağcı

Bülent: Sinan Albayrak

Yasemin : Hande Yılmaz

Seda: Deniz Işın

Can: Tugay Erdoğan

İyi Günde Konusu Günde 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İyi Günde Konusu Günde oyuncuları kimler?

Yapım:O3 Medya

Yapımcı: Saner Ayar

Senaryo: Pelin Karamehmetoğlu, Aksel Bonfil

Yönetmen:Metin Balekoğlu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title