Haberler

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?

Güncelleme:

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Heijan hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Heijan'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Heijanhakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Heijan'ın hayatını araştırıyor. Peki, Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

HEİJAN KİMDİR?

1994 yılında Van'da doğan sanatçı, İstanbul Bağcılar'da yaşamaktadır. Muti ile çıkardığı "Yansın Geceler" şarkısı ile rap dünyasında tanınan isim oldu. Bahtımın Karası, Aç Sesi Aç Aç, Davay Davay, Düşme, Yansın Geceler şarkılarından bazılarıdır.

HEİJAN İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Doğan Tarda isimli, Heijan lakaplı rapçinin instagram kullanıcı adı "@heijann"dır. 639 Bin takipçisi bulunuyor.

HEİJAN GERÇEK İSMİ NE?

Rapçi olan Heijan'ın gerçek ismi Doğan Tarda'dır.

İşte Heijan'ın instagram paylaşımları:

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?Heijan

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?Heijan

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?Heijan ve Muti

HEİJAN TUTUKLANDI MI?

İstanbul'da yapılan operasyonda aralarında "Aynen" isimli şarkısı 44 milyon dinlenen Heijan, BIG ve CAC lakaplı rapçiler şarkılarındaki sözler ve kliplerinde yer verdikleri silahlar nedeniyle düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Heijan ile "Aynen" şarkısına düet yapan Muti lakaplı rapçi hakkında da yakalama kararı bulunuyor.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİ ADINA ŞARKI YAPTILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, rap müzik yapan Heijan, BIG ve CAC lakaplı rapçilerin sosyal medya ve müzik sektöründe organize suç örgütleri adına rap şarkıları yapıldığı ve bu şarkıları örgüt üyelerinin sıklıkla paylaşarak örgütün sembolü haline getirdiği, şüphelilerin yapmış olduğu şarkılar ile suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiğini belirledi.

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?

Heijan kimdir? Rapçi Heijan'ın gerçek ismi ne, kaç yaşında?

EVDE SİLAH BULUNDU

Ekipler rapçilerin kliplerinde de uzun namlulu silahlar kullandıklarını belirleyince 3 şarkıcıya 'suç ve suçluyu övme' gerekçesiyle operasyon düzenledi. "Muti" mahlasıyla anılan rapçi M.N.D. hakkında da yakalama kararı bulunduğu öğrenilirken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. 4 şüpheli işlemleri için emniyete götürüldü.

Rapçi Heijan ve Muti'nin 3 ay önce çıkardıkları "Aynen" isimli şarkıları 44 milyon dinlenmeye ulaşmıştı.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, 'Heijan' adıyla tanınan rapçi D.T., BIG olarak ün yapan S.I. ve CAC olarak adı geçen Ş.T. adlı 3 şarkıcı gözaltına alındı. "Muti" mahlasıyla anılan rapçi M.N.D. hakkında da yakalama kararı bulunduğu öğrenilirken, söz konusu kişilerin şarkılarında ve düet çalışmalarındaki kliplerde kullandıkları sözler ve yer verdikleri silahlar nedeniyle gözaltına alındıkları öğrenildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. 4 şüpheli işlemleri için emniyete götürüldü. Rapçi Heijan ve Muti'nin 3 ay önce çıkardıkları "Aynen" isimli şarkıları 44 milyon dinlenmeye ulaşmıştı.

HEİJAN NEDEN TUTUKLANDI?

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden suç örgütlerinin propagandasının yapılmasına yönelik çalışma yürüttü. Yapılan incelemede, suç örgütü adına rap şarkıları yapıldığı, bunların örgüt üyelerince sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşılarak örgütün sembolü haline getirildiği, şarkıları yapan kişilerin de suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiği belirlendi. Söz konusu kişilerin şarkılarında ve düet çalışmalarındaki kliplerde kullandıkları sözler ve yer verdikleri silahlar nedeniyle gözaltına alındıkları öğrenildi.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Heijan Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title