Haberler

Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 ne zaman çıkış tarihi! Deadpool 3 fragman yayınlandı mı?

Güncelleme:

İlk iki serisinde düşük bütçesine rağmen büyük ilgi gören Deadpool serisinin 3. filmi olan "Deadpool 3" sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 fragman yayınlandı mı? Deadpool 3 ne zaman çıkış tarihi! işte detaylar...

Deadpool serisinin büyük ilgi gören ilk 2 filminin ardından insanlar Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 fragman yayınlandı mı? Deadpool 3 filmi çekimleri başladı mı? soruları ile Deadpool 3 hakkında bilgi aramaya başladı. Peki, Deadpool 3 ne zaman çıkacak? Deadpool 3 fragman yayınlandı mı? Deadpool 3 ne zaman çıkış tarihi! İşte ayrıntılar...

DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Deadpool 3 filminin, 6 Eylül 2024'te beyaz perdede yerini alması bekleniyor.

Deadpool film serisinin üçüncü filmi, Deadpool 2 filminin geliştirilmeye başlandığı Kasım 2016 için planlanmıştı. Sonra Fox'un Deadpool 3 için yeni bir yönetmen aradığı ortaya çıktı. Ancak Disney'in 2019'da Fox'u satın almasının ardından tüm X-Men filmleri yapma planları iptal edildi. Daha sonra Disney CEO'su Bob Iger, Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni ile entegre olacağını ve şirketin R dereceli Deadpool filmleri yapacağını duyurdu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Ekim 2019'da Reese ve Wernick, bir senaryoları olduğunu, ancak üçüncü bir filmin yapımına başlamak için Marvel Studios'tan onay beklediklerini açıkladılar. Aynı ay, Ryan Reynolds'ın üçüncü filmde Deadpool'u oynamaya devam edeceği öğrenildi. Aralık 2019'da Reynolds, Marvel Studios'ta üçüncü bir Deadpool filminin geliştirildiğini doğruladı. 20 Kasım 2020'de senaryonun Bob's Diner'da çalışan Wendy ve Lizzie Molyneux tarafından yazılacağı açıklandı.[1][2] Ocak 2021'de, filmin "yetişkin" R derecesini koruyacağına ve Ryan Reynolds'ın sıkı programı nedeniyle çekimlerin 2022'ye kadar başlamayacağına dair resmi bilgiler ortaya çıktı.

DEADPOOL 3 NEDİR?

Deadpool 3, Marvel Comics'in Rob Lifeld ve Fabian Nicieza tarafından yazılan çizgi romanlarına dayanan, henüz yayımlanmamış bir Amerikan süper kahraman filmi. Deadpool 2'nin devamı niteliğindedir ve Marvel Sinematik Evreninin bir parçasıdır.

DEADPOOL 2 KONUSU NEYDİ?

İki yıl boyunca paralı asker Deadpool olarak organize suçla savaştıktan sonra Wade Wilson, kız arkadaşı Vanessa ile yıldönümünde hedeflerinden birini öldüremedi. O gece, çift birlikte bir aile kurmaya karar verdikten sonra, hedef Wilson'u bulur ve yanlışlıkla Vanessa'yı öldürür. Wilson adamı intikamla öldürür ve altı hafta sonra kendini havaya uçurarak intihar girişimi nedeniyle kendini suçlar. Wilson, öbür dünyada Vanessa'nın bir vizyonuna sahiptir, ancak vücudunun parçaları hayatta kalır ve Colossus tarafından bir araya getirilir. Wilson, Vanessa'nın son hatırası olarak yalnızca bir yıldönümü hediyesi olan Skee-Ball jetonuyla bırakıldı.

X-Mansion'da toplanan Wilson, X-Men'e katılmayı gönülsüzce kabul eder çünkü Vanessa'nın onu isteyeceğini düşünür. O, Colossus ve Negasonic Teenage Warhead, yetkililerle, "Mutant Reucation Center" etiketli bir yetimhanedeki kararsız genç mutant Russell Collins / Firefist arasındaki bir çekişmeye karşılık verdi. Wilson, Collins'in yetimhane personeli tarafından istismar edildiğini fark eder ve personelden birini öldürür. Colossus başkalarını öldürmesini engeller ve hem Wilson hem de Collins tutuklanır. Güçlerini bastıran yakalarla sınırlandırılmışlar, mutant suçlular için izole bir hapishane olan Buz Kutusuna götürülürler. Bu arada, geleceği eski bir Collins tarafından öldürülen sibernetik bir asker olan Cable, Collins'i katil olmadan önce öldürmek için zamanda geriye gider.

Kablo Buz Kutusuna girer ve Collins'e saldırır. Yaklaşan yakın dövüşte tasması kırılan Wilson, Collins'i savunmaya çalışır. Cable Vanessa'nın jetonunu aldıktan sonra, Wilson kendini ve Cable'yi hapishaneden çıkarır, ancak Collins Wilson'ın genç mutantı önemsediğini inkar etmesinden önce değil. Tekrar ölüme yakın olan Wilson, Vanessa'yı Collins'e yardım etmeye ikna ettiği başka bir Vanessa vizyonuna sahiptir. Wilson, Collins'i hapishane transfer konvoyundan ayırmak ve onu Cable'den korumak için X-Force adlı bir ekip organize eder. Ekip konvoydaki saldırısını paraşütle başlatır, ancak Wilson ve şanslı Domino hariç tüm üyeler iniş sırasında ölür. Kablo ile savaşırken Collins, Collins'in küfürlü yetimhane müdürünü öldürmesine yardım etmeyi kabul eden mahkûm Juggernaut'u serbest bırakır. Juggernaut konvoyu yok eder, kendisi ve Collins'in kaçmasına izin verir. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Cable, Collins'in ilk cinayetini durdurmak için Wilson ve Domino ile birlikte çalışmayı teklif eder ve Wilson'a Collins'i konuşma fırsatı vermeyi kabul eder. Yetimhanede, Collins ilk kez Wilson'un öldürücü yollarından dolayı Wilson'a yardım etmeyi reddeden Colossus'un Juggernaut'u dağıtmak için gelene kadar Collins müdüre saldırırken Juggernaut tarafından aşırıya kaçarlar. Wilson Collins'den bahsetmediğinde, Cable genç mutanta ateş eder. Wilson, Buz Kutusu yakasını giyerken merminin önüne sıçrar ve ölür, öbür dünyada Vanessa ile tekrar birleşir. Bu kurbanı gören Collins, müdürü öldürmez; bu geleceği değiştirir, böylece Cable ailesi artık hayatta kalır. Cable, ailesine geri dönmek için ihtiyaç duyduğu zaman yolculuğu cihazındaki son yükü birkaç dakika geri dönmek ve Vanessa'nın jetonunu Wilson'un kalbinin önüne bağlamak için kullanır. Wilson, Collins için mermiyi aldığında, jeton tarafından durdurulur ve her ikisi de hayatta kalır ve Collins'in hala kalp değişikliği olur. Daha sonra müdür, Wilson'un taksi şoförü arkadaşı Dopinder tarafından yönetilir.

Kredi ortası bir dizide, Negasonic Teenage Warhead ve kız arkadaşı Yukio, Cable'nin Wilson için zaman yolculuğu cihazını onarır. Vanessa ve X-Force üyesi Peter'ın hayatını kurtarmak için kullanıyor ve Green Lantern filminde oynamayı düşünürken hem X-Men Başlangıç: Wolverine'in Deadpool ve aktör Ryan Reynolds versiyonunu öldürüyor.

DEADPOOL 2 OYUNCU KADROSU

  • Ryan Reynolds, Wade Wilson / Deadpool
  • Morena Baccarin, Vanessa
  • T. J. Miller, Weasel
  • Leslie Uggams, Blind Al
  • Brianna Hildebrand, Negasonic Teenage Warhead
  • Stefan Kapicic, Colossus'u seslendiren
  • Zazie Beetz, Neena Thurman / Domino
  • Josh Brolin, Nathan Summers / Cable
  • Jack Kesy, Black Tom Cassidy
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Marvel Characters Ryan Reynolds Ryan Reynolds Marvel Marvel Marvel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title