Haberler

EXXEN | Exxen O Adam Oldun mu ne zaman başlıyor? O Adam Oldun mu konusu nedir? O Adam Oldun mu başvuru formu ve oyuncuları kimler?

Güncelleme:

1 Ocak 2021 yılında erişime açılacak olan Acun Ilıcalı Exxen platformu şimdiden büyük yankı uyandırıyor! Yayın tarihi yaklaştıkça yeni Exxen dizileri duyurulmaya devam ediyor. O Adam Oldun mu da Exxen programları arasında tanıtılan ve büyük ilgi gören bir program. Peki Exxen O Adam Oldun mu ne zaman başlıyor, başvuru, konusu ne, oyuncuları kimler?

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen, 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlıyor. Exxen yayın tarihi öncesi, platformda yayınlanacak sürpriz projeler tek tek açıklanıyor. Exxen izleyicileriyle buluşacak projelerden birinin de O Adam Oldun mu olacak. Peki, Exxen O Adam Oldun mu ne zaman başlıyor? O Adam Oldun mu konusu nedir? O Adam Oldun mu başvuru formu ve oyuncuları kimler?

O ADAM OLDUN MU KONUSU NEDİR?

Exxen platformlarında yayınlanacak olan O Adam Oldun mu yarışma programı Türkiye'nin en iyi YouTube starını seçecektir. YouTube fenomenlerinin ya da youtuber olmak isteyen yarışacağı O Adam Oldun mu yarışma programına katıldıktan sonra iyi bir hayran kitleniz olmalı, sizleri destekleyenler sayesinde ve YouTube videolarınızın beğenilme sayılarına göre yarışmayı kazanabilirsiniz.

EXXEN | Exxen O Adam Oldun mu ne zaman başlıyor? O Adam Oldun mu konusu nedir? O Adam Oldun mu başvuru formu ve oyuncuları kimler?

O Adam Oldun mu programı

EXXEN O ADAM OLDUN MU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

O Adam Oldun mu programı ne zaman başlıyor sorusu sıkça araştırılıyor. Exxen dizileri tümü gibi Exxen O Adam Oldun mu başlama tarihi de 1 Ocak 2021 olarak duyuruldu. Exxen O Adam Oldun mu izleyebilmek için 1 Ocak 2021 tarihinde platforma üye olmak gerekecek. Üyelikten sonra tüm dizi ve programlar ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.

O ADAM OLDUN MU OYUNCULARI KİMLER?

O Adam Oldun mu programında, Ali Biçim ve Mesut Can Tomayyer alacak.

O Adam Oldun Mu Yarışması Başvuru Formu

Exxende yayınlanacak olan O Adam Oldun mu yarışmasını Ali Biçim ve Mesut Can Tomay sunacak. Sosyal medya fenomeni olan Ali Biçim ve Mesut Can Tomay kendileri gibi YouTube starı olan insanları yarışmaya davet ediyor. YouTube fenomenleri youtuber olanlar bu yarışmaya katılabilir ve Türkiye'nin yeni YouTube starı olabilirler.

O Adam Oldun mu yarışması başvuru adresi henüz paylaşılmasa da yakın zamanda Exxen TV'nin kendine özel internet sitesinde başvuru formu yayınlanacaktır. Exxen.com açıldığında O Adam Oldun mu yarışması başvuru formu yayınlanacak ve sizlerde bu sayfadan başvurularınızı yapabileceksiniz.

O Adam Oldun mu Yarışması Başvuru Katılım Şartları

Sosyal medya fenomenleri ve youtuber olan Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın yer alacağı O Adam Oldun mu yarışmasına katılmak için YouTube'da videolarınızın ve takipçi sayınızın olması gerekebilir. YouTube'da kanalı olan ve belli bir takipçisi olan youtuberların yarışacağı O Adam Oldun mu yarışmasında Türkiye'nin en iyi youtuberı YouTube starı seçilecektir.

O Adam Oldun mu Yarışması Ödülü Nedir?

O Adam Oldun mu yarışması Exxen'de yayınlanacak ve 2021 yılbaşından itibaren yayına başlayacaktır. O Adam Oldun mu yarışması ödülü açıklanmadı. O Adam Oldun mu yarışması ödülü açıklandığında konumuzda ekleyeceğiz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Ali Biçim Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title