Haberler

Bergüzar Korel doğum yaptı mı? Bergüzar Korel'in kızının ismi nedir? Bergüzar Korel'in çocuğu var mı, kaç çocuğu var?

Güncelleme:

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan oyuncu Bergüzel Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor. Korel hakkında Bergüzar Korel doğum yaptı mı? Bergüzar Korel'in kaç çocuğu var? sorularının yanıtları merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyuran 38 yaşındaki Korel, sosyal medya hesabından "Allah biliyor çok istedim" diyerek bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu duyurdu.

Bergüzar Korel doğum yaptı mı? Bergüzar Korel'in kaç çocuğu var? sorularına yanıt aranıyor. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

BERGÜZAR KOREL DOĞUM YAPTI MI?

Ali ve Han'dan sonra üçüncü bebekleri için gün sayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinden mutlu haber geldi. Çiftin 3. bebekleri 3 Kasım 2021 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü isimler, kızlarına Leyla adını verdi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Maslak'taki özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrasında anne Bergüzar Korel ve kızı Leyla'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doğum sırasında eşi Bergüzar Korel'i yalnız bırakmayan Halit Ergenç'e oğulları Ali ve Han da eşlik etti.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü kez anne oldu

ART ARDA MAKYAJSIZ POZLARINI PAYLAŞMIŞTI

Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan Bergüzar Korel, sosyal medyada yaratılan 'güzel kadın' algısına dikkat çekmek için makyajsız pozlarını paylaşmıştı. Birkaç gün uyanır uyanmaz fotoğrafını çeken oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence" demişti.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü kez anne oldu

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü kez anne oldu

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü kez anne oldu

BERGÜZAR KOREL'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan oyuncu Bergüzel Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor. Korel, bu kez kız annesi olacağını ve bebeğine 'Leyla' adını vereceğini duyurdu. Şu sıralar hayatının en heyecanlı günlerini geçiren ünlü oyuncu, yaşadığı değişimleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

ÇEVRESİNDEN ALDIĞI TEPKİLERİ TEK TEK YAZDI

Sosyal medya hesabından yüzünün yakın halini çektiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, şişen burnundan yakınarak şunları yazdı: "Cinsiyet tahminlerini bilimsel verilere her zaman güvenerek yapan koca yürekli kız kardeşlerim burada mı Dürüstlük levelları git gide artış gösterdi. Kişileri yazmayacağım. Yorumlarda tahmin ettiklerinizi etiketleyebilirsiniz? 'Kanka kesin kız bu', 'Niye öyle dedin, çirkinleştim dimi?', "Yok tam öyle değil de yüzünde böyle yana doğru hafif bir genişleme var', 'Oğlum bu sefer kesin kız, yüzün bir değişti, bir garip oldu', 'Aşkım bu kız, çok çirkinleştin, Ali'de de Han'da da böyle çirkin değildin', 'Bergüz burnun patlıcan gibi oldu kanka bir de popon da kocaman, Ali ve Han'da bir karnın vardı, yok yok kesin kız.' Ve benim tüm bunlara 'Dimi, çok çirkinleştim, ay hadi inşallah' diye karşılık vermem ve kendinden çok emin bilgin bir tavır ile 'Tabi tabi kesin ya bu kadar çirkin değildin eskiden' diyerek bilime karşı duruşumuz."

"BURNUM ESKİ HALİNE DÖNECEK Mİ?"

"Bir de Çin takvimi sorunsalımız vardı onu ayrı anlatacağım. Bu arada kız annelerine soruyorum, burnum eski haline dönecek mi? Hayır çünkü bir masraf daha eklendi o zaman o yüzden soruyorum."

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Bergüzar Korel Bergüzar Korel Halit Ergenç Halit Ergenç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title