Haberler

Aile nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor? Aile dizisindeki mekanlar nerede? Dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor?

Güncelleme:

Show TV'nin yakında başlayacak olan dizisi Aile hakkında birçok araştırma yapılıyor. Merak edilen konuların başında dizinin nerede çekildiği oldu. Peki, Aile nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor? Aile dizisindeki mekanlar nerede? Dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor? Aile dizi çekimleri hangi ilimizde yapılmaktadır? İşte detaylar...

Aile, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, yakında Show TV'de yayımlanmaya başlayacak olan Türk televizyon dizisidir. Aile nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor? Aile dizisindeki mekanlar nerede? Dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor?

AİLE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile dizisi yakında Show TV'de ekranlara gelecek.

AİLE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri İzmir'de gerçekleştirilmektedir. Aile dizisinin çekimleri İzmir'in çeşitli ilçelerinde yapılmaktadır.

AİLE DİZİSİ UYARLAMA MI?

Aile, ABD yapımı The Sopranos dizisinden uyarlanmıştır.

Aile nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor? Aile dizisindeki mekanlar nerede? Dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor?

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tanınmış bir aileden gelen Aslan Soykanlar, kendisiyle benzer sorunlar yaşayan psikolog Devin ile tanışır ve aile içinde farklı durumlar ortaya çıkar.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kıvanç Tatlıtuğ - Aslan Soykanlar

Serenay Sarıkaya - Devin

Nejat İşler - Cihan

Canan Ergüder - Leyla

Nur Sürer - Hülya

Levent Ülgen - İbo

Ushan Çakır

Emel Göksu - Seher

Esma Yeşim Gül - Ezgi

Umutcan Ütebay

Yüsra Geyik

Ozan Gözel

Ecem Simge Yurdatapan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Show Tv Dizi Aile Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title