Haberler

    Socrates'in Avrupa Lansmanı Yapıldı

    Geçtiğimiz akşam Münih'te Stadion an der Schleissheimer Strasse'de gerçekleşen Socrates'in Almanca edisyonunun lansman gecesine Almanya'nın spor, kültür ve iş dünyasından isimler katıldı.

    Geçtiğimiz akşam Münih'te Stadion an der Schleissheimer Strasse'de gerçekleşen Socrates'in Almanca edisyonunun lansman gecesine Almanya'nın spor, kültür ve iş dünyasından isimler katıldı. Can Yayınları Genel Müdürü Can Öz, Socrates Yayınları Genel Koordinatörü Bağış Erten ve Socrates Almanya Yazı İşleri Müdürü Fatih Demireli'nin ev sahipliğinde düzenlenen gecede sunuculuğu Almanya'nın tanınmış sunucularından Anna Kraft üstlendi.

    Gecenin katılımcıları arasında Bayern Münih yöneticilerinden Karsten Schumann ve Markus Hörwick, futbolcu Jonas Hummels, Bayern Münüh'te oynadıktan sonra futbolu bırakıp müzik kariyerine başlayan Andreas Görlitz ile grubu Room 77, Almanya Spor Gazetecileri Derneği Başkanı Diethelm Straube, Almanya'nın önde gelen gazetecileri Uli Köhler, Tobias Schächter, Jörg Althoff, Marco Mader, Hanna Raif, Thomas Hummel ile Audi'nin üst düzey yöneticilerinden Jürgen Ippig de yer aldı.  Geceye mor ve ötesi'nin solisti Harun Tekin ve Room77 vokalisti Andreas Görlitz şarkıları ile renk kattı. Görlitz piyasaya yeni çıkacak albümlerinden bir şarkı seslendirirken, derginin yazarları arasında da yer alan Harun Tekin konuklara Almanca seslendi.

    Geceye katılan Almanya Spor Gazetecileri Derneği Başkanı Straube, "Socrates'in, Almanya'da yayın hayatına başlayarak Alman spor basınına verdiği katkı olağanüstü. Dijitalleşmiş bir dünyaya, her şeyi futbol üzerinden gören bir basın dünyasına yeni bir soluk getirdi ve çok önemli bir misyona imza attı" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Can Yayınları Bağış Erten Almanya Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title