Haberler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Koçal'a Ziyaret

Yalova'da faaliyet gösteren sivil toplu kuruluşları Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Yalova'da faaliyet gösteren sivil toplu kuruluşları Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Koçal, Yalova Gücü Spor Kulübü, Yalova Üniversitesi Satranç Kulübü, Rahmi Tokay İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ve Yalova İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Derneği yöneticilerini ayrı ayrı kabul ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk ziyareti Yalova Gücü Spor Kulübü Başkanı Hakan Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Kulübün çalışmaları hakkında bilgi veren Altuğ, "Çiçeği burnunda bir kulübüz. Sporu ve eğitimi bir arada sürdürüp çalışmalar yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşu gibi hareket etmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde sporcularımız için Yalova Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa uyuşturucu semineri düzenledik" dedi.

Koçal ise kulübün spora olan farklı bakış açısını doğru bulduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Eski spor kulüpleri mantığından farklı olarak konuya sadece altyapı olarak bakmanız ve velileri konunun içerisinde tutmanız, kaliteyi de beraberinde getirecektir. Sporda bu dönüşüm beni memnun ediyor. Çocuklarımıza ve gençlerimize yapılan bu yatırımları Yalova Belediyesi olarak her zaman destekliyoruz."

Ardından, Yalova Üniversitesi Satranç Kulübü, Rahmi Tokay İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ve Yalova İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Derneği yöneticilerini de kabul eden Koçal, ziyaretlerinden dolayı sivil toplun kuruluşu yöneticilerine teşekkür etti.

Muhabir: İsmail Ersan

Yayıncı: Harun Kaymaz - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Yakup Bilgin Koçal Hakan Altuğ Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title