Haberler

Sivassporlu Hayrettin Evlendi

Güncelleme:

Hayrettin Yerlikaya, kendisine ait olan Hisar Düğün Salonu'nda yapılan düğünde, hemşirelik yapan Halenur Satılmış ile evlendi.

Çiftin nikahını, Sivas Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok kıydı. Şahitliklerini ise Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve bir dönem Sivasspor'u çalıştıran Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptı.

Düğün töreninde konuşan Vali Zübeyir Kemelek, evlilik sürecinin sevgiyle başladığını, karşılıklı dayanışma ve hoşgörü ortamı içerisinde vefaya dayalı olarak devam ettiğini belirterek, çifte mutluluklar diledi. Yeni çiftin evlilik cüzdanını, Sivasspor Kulüp Başkanı Otyakmaz geline verdi. Başkan Otyakmaz, yeni evli çifte mutluluklar diledi. Düğüne, Kulüp Başkan Vekili Erdal Sarılar, 2'inci başkan Mehmet Oflaz, yöneticiler Ekrem Munar ve Ömer Sepet ile kulüp çalışanları, Hayrettin Yerlikaya'nın Sivasspor'daki eski ve yeni takım arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrettin Yerlikaya Zübeyir Kemelek Mecnun Otyakmaz Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title