Haberler

Sivaslılardan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'a Destek

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sivas Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sarıyer Şubesi’nin düzenlediği toplantıda Sivaslılarla bir araya geldi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sivas Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sarıyer Şubesi'nin düzenlediği toplantıda Sivaslılarla bir araya geldi. Sivas Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, Sivaslılar olarak Sedat Özsoy'a destek vereceklerini belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de Sedat Özsoy'un arkasında olacağız" dedi.

Sivas Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sarıyer Şubesi, İstinye Sosyal Tesisleri'ndeki kahvaltılı toplantıda İstanbul'daki Sivaslı adaylarla bir araya geldi. Toplantıya; AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu, AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, çok sayıda meclis üyesi aday adayı ve dernek temsilcileri katıldı. Dernek Başkanı İlknur Arı adaylara başarılar dilerken, Sivaslılar Sedat Özsoy'a yoğun ilgi gösterdi.

"SİVASLILAR OLARAK SEDAT ÖZSOY'UN ARKASINDA OLACAĞIZ"

Sivas Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, yaptığı konuşmada Sivaslıların Sedat Özsoy'a destek olacaklarını belirterek, "Biz dernek olarak bu zamana kadar hiçbir siyasi partinin ne ön ne de arka bahçesi olduk. Biz hak bilmiş olduğumuz doğruların hep yanında olduk, mazlumun yanında zulmün karşısında durduk. Biz tarih boyunca hep halk iradesinin yanında yer almışız. Darbecilerle hiçbir zaman işbirliği yapmamışızdır. Biz geçen yerel seçimlerde yine Sivaslılar Derneği olarak Sedat Özsoy abimizin yanında yer aldık. O zaman Sedat abi Sivaslılara daha fazla değer vermişti. Başka bir siyasi partiden başka bir vatandaş seçildi. Ama Sivaslılar olarak dün olduğu gibi bugün de Sedat Özsoy'un arkasında olacağız" dedi.

Yeşilyurt sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Sivaslılar olarak, Sivaslı 3 tane aday adayımızın yanındaydık. Ama olmadı, siyasi partiler böyle uygun gördü Sedat Bey'i aday gösterdi. Düne kadar Sivaslıların İstanbul'da bir tane belediye başkanı vardı, şu anda kazanacak noktadan dört tane Sivaslı adayımız var. Sarıyer'de düne kadar Sivaslıları temsil konusunda sıkıntı vardı. Bu dönemde temsilde adalette sıkıntı olmayacağını bize beyan ettiler. Biz Sivaslılar olarak hiçbir zaman ikiyüzlülük yapmadık, geri adım da atmadık. Sedat Özsoy'a destek olmaya devam edeceğiz."

Başka bir Sivas derneğinin daha kurulduğunu belirten Yeşilyurt, "Bir siyasi partinin arkasına yaslanıp, ondan destek alıp, yer kirasını ödetip yarın açılış yapacaklarmış. Sivaslılar Derneği'nin 10 yıldır başkanıyım. Hiçbir siyasi partiden, hiçbir belediyeden derneğimizle alakalı hiçbir ücret talep etmedik, etmeyeceğiz. Şahsi çıkarları peşinden koşan insanlarla birlikte olmadık, olmayacağız. Bizim için önemli olan Sivaslıların menfaatidir, ülkemin menfaatidir. Birileri gibi biz cebini doldurmak peşine koşmuyoruz. Bu süreçte kimin ikiyüzlülük yaptığını, kimin şahsi menfaatler doğrultusunda toplumu kullanmaya yeltendiğini açık açık isim isim yakında açıklayacağım" diye konuştu.

"SİVASLIDAN DAHA FAZLA SİVASLIYIM"

Sivaslıların desteğini arkasında hissettiğini ve her zaman onların yanında olduğunu ifade eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ise, "Derneklerimiz başından beri konuyla yakında ilgili, biz de işin içindeyiz. Geçmişten bugüne kadar da birlik ve beraberlik içindeyiz. Geçen seçimlerde verdiği destekten dolayı Abdurrahman Bey'e çok teşekkür ediyorum, hep beraber olduk. Benimle birlikte hareket ettiler, bana inandılar, güvendiler beraber çalıştık. Benim nüfus kütüğümde Sivas yazmıyor ama ben Sivaslıdan daha fazla Sivaslıyım. Görev aldığım dönemlerde de bana gelen Sivaslı arkadaşıma memleketini sormadım, hangi partiye oy verdiğini de sormadım. Pınar Mahallesi'nde Kavacık Derneği binası yapacağız dediler ilk ben koştum. Temelini attım, yaptım şu anda ben oranın onursal üyesiyim. Hizmet özelinde benden daha fazla kim Sivaslı olabilir" şeklinde konuştu.

"Biz Sarıyer için mücadele ediyoruz" diyen Sedat Özsoy, şunları söyledi: "Değerli ilçe başkanım Sivaslı. Biz listelerimizi ilçe başkanımızla beraber yapacağız. Önümüzdeki seçimleri mutlaka kazanacağız. Sizin en büyük temsilciniz ben olacağım, ilçe başkanımız olacak. Her derdinizde biz yanınızda olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Nurettin Çelik'e de özelikle teşekkür ediyorum. Her zaman bize destek oldu, dostluğumuz hiçbir zaman bozulmadı. Amacımız insanlarımıza, bölgemize faydalı olmak ve hizmet etmektir."

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik ise yaptığı konuşmada, Sivaslıların birlik ve beraberlik içinde olacağını söyledi. Anadolu insanına hizmet etmesi için, Sivaslıların Sedat Özsoy'a destek olmalarını isteyen Çelik, "Hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Sizin sorunlarınızı ancak AK Parti çözer" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Çelik Ak Parti Sarıyer Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

eymeneymn1970@gmail.com:

destek verin verin yıllardır karadeniz lobisine uşaklık edildi yine devam yeri geldimi 2,5 milyon Sivaslı dersiniz ama nedense Sivaslı belediye başkanı 1 bilemedim 2 devam sivas lı devam uşaklık iyi galiba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title