Haberler

Sivas Barosu'na Seçilen Demir Görevine Başladı

Sivas Baro Başkanlığı’na seçilen Hacı Yılmaz Demir devir, teslim töreninin ardından görevine başladı.

Sivas Baro Başkanlığı'na seçilen Hacı Yılmaz Demir devir, teslim töreninin ardından görevine başladı.

Sivas Barosu'nda yapılan 3 adayın yarıştığı olağan genel kurulun ardından başkanlığına Hacı Yılmaz Demir'in seçilmesinin ardında baroda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Adliye binasındaki baro odasında düzenlenen törene avukatlar katıldı. Törende konuşan Demir,"Bu bir bayrak yarışı. Güzel ve onurlu bir makama talip olduk ve güzel bir neticeyle sonuçlandırdık. Biz sloganımızda önce Sivas Barosu olarak yola çıkmıştık. İnşallah Sivas Barosu kimliğini baromuzda bütün meslektaşlarımıza, bütün kurumlar ve adliyeler nezdinde olsun baromuzun bu kurumsal kimliğini ön plana çıkarmaya çalışacağız. Hedeflerimiz var, projelerimiz var. İnşallah onları gerçekleştirmek bize nasip olur. Birazdan devir teslim törenini yapacağız. Baro başkanımız Hakan beye tebriklerimizi ileteceğiz" dedi.

Görevini devreden Hakan Bahadır da 4 yıla yakın süredir görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini ifade ederek "Biz bu bayrağı 3,5-4 yıllık bir süreçte almıştık. Layıkıyla sürecimizi tamamladık. Bu süreçte yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, diğer kurul üyesi arkadaşlarım, hepsi çok ciddi katkılar verdiler. Bizden sonra yönetimi alan sayın başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İnşallah baromuzu daha iyi yerlere getirirler" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sivas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title