Haberler

Şırnak'ta 'Yeniden Büyük Türkiye Gençlik Buluşması' Konferansı

Şırnak’ta ’Yeniden büyük Türkiye gençlik buluşması’ konferansı düzenlendi.

Şırnak'ta 'Yeniden büyük Türkiye gençlik buluşması' konferansı düzenlendi.

Konferansa eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı katıldı. Şırnak Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen konferansa Samancı'nın yanı sıra, eski Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Bilal Okudan, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Rektörü M. Nuri Nas, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Konferansta konuşan Samancı, Şırnak'ın genç bir nüfusu olduğuna işaret ederek, kentin inşasında en büyük görevin gençlere düştüğünü söyledi. Türkiye'nin her yerinin ayrı bir güzelliği olduğunu söyleyen Samancı, "Şırnak ayrı bir güzel doğallığı ve insanlarıyla Hakkari ayrı güzel, Van ayrı güze iyi ki gelmişim iyi ki sizlerle buluşmuşum. Geleceğimizi gençler oluşturuyor kültürel değerlere sahip çıkalım ülkemize sahip çıkalım" dedi.

16 Nisan'da yapılacak referandumun maddeleri ile ilgili bilgi veren Samancı, gençlere güvendiklerini söyledi. Samancı, şunları söyledi:

"Yeni düzenlemeyle gençlerimize 18 yaşında seçilme hakkını veriyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Konya'da 2011 yılında ben milletvekilliği yaptım. 34 yaşında bize nasip oldu. Keşke öncesinde nasip olsaymış. Bunun ne bir ayriyeten okulu oluyor ne de bir ayriyeten eğitimi oluyor. Orası bambaşka bir okul. Oradan kazanmış olduğumuz tecrübeler inanın ufkunuzu açıyor ve toplumsal anlamda sorumluluk bilincinizi daha da kuvvetlendiriyor, pekiştiriyor".

Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilcisi Veysi Baran da ülkenin aydınlık geleceği önemli bir parçası olmayı hedeflediklerini söyledi. Bölgede gençlerin sosyal ekonomik ve terör sorunu ile karşı karşıya kaldığını belirten Baran, "Devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiştir. Bizler de bu süreçte hem devletimiz hem de hükumetimiz için elimizden gelen bütün çabayı ve fazlasıyla katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülay Samancı Şanlıurfa Türkiye Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title