Haberler

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, trafik kazası geçirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay yayınlanan kararnameyle Altındağ Kaymakamlığı'dan Sinop Valiliği'ne atanan Erol Karaömeroğlu'nun makam aracının bir otomobille çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Erol Karaömeroğlu sağlık durumu nasıl? Erol Karaömeroğlu kimdir? Erol Karaömeroğlu nereli? Sinop nerede?

Vali Karaömeroğlu'nun içerisinde bulunduğu Nurullah Çetinkaya yönetimindeki 06 BH 8774 plakalı makam aracı, Ankara- Çankırı kara yolu Ballıca mevkisinde aynı yönde seyreden sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 FZ 5350 plakalı otomobille çarpıştı.

EROL KARAÖMEROĞLU SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kazada Vali Karaömeroğlu'nun yanı sıra sürücü ve koruması ile diğer araçta bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, trafik kazası geçirdi

SAĞLIK DURUMU İYİ

Vali Karaömeroğlu, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, sağlık durumun iyi olduğunu belirterek, "Kontrol amacıyla hastanedeyiz. Diğer yaralılara da geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, trafik kazası geçirdi

EROL KARAÖMEROĞLU KİMDİR?

1970 Rize doğumlu olan Erol Karaömeroğlu, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

Sırasıyla Çaykara, İdil, Bozdoğan ve Palu Kaymakamlığı'ndan sonra Batman İli Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Vezirköprü ve Ula Kaymakamlığı sonrası geldiği Şereflikoçhisar Kaymakamlığı görevini icra ederken, 01.12.2016 tarihli 29905 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 30.11.2016. tarihli ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Altındağ Kaymakamlığına atanmıştır.

Geçtiğimiz ay yayınlanan kararnameyle Altındağ Kaymakamlığı'dan Sinop Valiliği'ne atanmıştır.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

SİNOP NEREDE?

Bir liman şehri olan Sinop, Karadeniz Bölgesi'nin batı ve orta bölümünde yer alır. Geçiş noktası konumunda olan şehir, Türkiye'nin en kuzeyidir. Kastamonu, Samsun, Çorum ile komşudur.

Kaynak: AA / Gündem

Sinop Valiliği Altındağ Çankırı Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title