Haberler

SİYODER Siirt'te Gıda Bankası Kuruyor

Güncelleme:

SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısında, Siirt'te gıda bankasının kurulmasına karar verdi.

Dernek binasında SİYODER Başkanı ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Başkanlığında, yönetim kurulu üyeler, Op. DR. Ekrem Bilek, Halit Akınay, Cumhur Kılıççıoğlu, Mirza Ekinci ve Ferit Epözdemir katılımıyla SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyesi Ferit Epözdemir tarafından yönetim kurulu üyelerini gıda bankası için yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapması ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt'te ikamet eden, üretim mekanizmalarına geri dönüşü (sürekli yada geçici sürelerle ) mümkün olmayan ve temel gıda maddelerinin karşılamakta güçlük çeken yurttaşların çağdaş ve adil gıda desteğinde bulunmak, Sosyo-ekonomik açıdan destek yapa bilecek durumda olan kişi şirket, kurum, kuruluş, gurup yada STK örgütleri arasında dayanışma ve yardımlaşama olanaklarını arttırmak, kentte yapılacak çalışmalar kapsamında ortak iş üretme kültürünü arttırma, olası doğal afet ve toplumsal yıkımlarda toplum ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla dernek bünyesinde yapılan alan çalışmasında belirlenecek Kent yoksulluk haritası kapsamında ilk etapta belirlenecek 3 bin aileye yardım kapasitesi olan Gıda Bakansının kurum çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve belediyenin de ortak olacağı gıda bankasının kısa bir sürerde kurulacağını söyledi.

SİYODER Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısı 5 Eylülde dernek binasında gerçekleştirilecek olan Birinci olağan kongre hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Medya

Ekrem Bilek Selim Sadak Ekinci Siirt Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title