Haberler

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'tan ilk fragman yayınlandı

Güncelleme:

Ay Yapım, final yapan İçerde ve Çukur dizilerinin ardından bu sefer de Üç Kuruş dizisiyle izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Üç Kuruş dizisinden merakla beklenen ilk fragman da yayınlandı.

Son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'un buluştuğu, senaryosunda Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Diziden ilk fragmanda izleyicilerle buluştu.

ROMAN MAFYA LİDERİ VE KOMİSER KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır. Yayınlanan ilk tanıtımda Roman mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe karşı karşıya geliyor.

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'tan ilk fragman yayınlandı

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

Üç Kuruş dizisi yakında Pazartesi günleri Show TV'de başlıyor.

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'tan ilk fragman yayınlandı

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'tan ilk fragman yayınlandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Uraz Kaygılaroğlu Ekin Koç Show Tv Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

YOĞURTÇU :

KARDEŞİM BÖYLE SAÇMA SAPAN SUÇ İŞLEMEYE YÖNELİK DİZİLİLERİ YAYINLAMAKTAN NE ANLIYORSUNUZ ? MİLLET ZATEN KAFAYI YEMİŞ...

56
3
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Bu saçma sapan dizileri izleyeceğinize açın kurtlar vadisi ne başlayın sıfırdan izleyin. Dizi nedir oyunculuk nedir senaryo nedir öğrenin.

17
11
yanıtYanıtla
ferdi çelik:

SİZİN SAÇMA SAPAN DİZİLERİNİZDEN DOLAYI DÜN MAHALLEDE İKİ GURUP KARŞILIKLI DURUP BİRBİRİNE SİLAH SIKIYORDU, REZİLSİNİZ REZİLLLLLLL

20
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vahiduddin KARAOĞLU :

İçerde çukura düşüp 3 kuruşla kurtulmak mı ? :) :) özeti bu mu?

19
2
yanıtYanıtla
Kasım Aruğ:

Çukurun eski oyuncu ları ve Yamaç olsa daha iyi olur

7
7
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Böyle diziler 5 kuruş etmez. izlenmeye değmez.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title