Haberler

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden "Acun'un parasını mı yiyorsun?" diyen takipçiye sert cevap: Aptal olma!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı'ya canlı yayın esnasından eski eşi Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelmişti. Ilıcalı'nın yayında donup kalmasına neden olan söz konusu mesajda "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey de konuşacağım" yazıyordu. Olaydan kısa bir süre sonra Miami tatiline çıkan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile buluşunca olanlar oldu.

"ACUN'UN PARASINI MI YİYORSUNUZ?"

Sosyal medya kullanıcıları Şeyma ve sevgilisine "Acun'un parasını mı yiyorsunuz?" gibi yorumlar yaptı. Guido Senia'nın bir yoruma verdiği cevap ise olay oldu.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden 'Acun'un parasını mı yiyorsun?' diyen takipçiye sert cevap: Aptal olma!

"APTAL OLMA"

Miami tatilinden paylaşımlar yapan sevgililerden Guido Senia, Türk takipçisinin "Guido Acun'un parasıyla mı Miami'leri geziyorsun?" yorumuna, "Aptal olma ben Seniagillerdenim. Boş yapma" karşılığını verdi. Senia'nın takipçiye cevap verdiğini gören Şeyma'dan da tepki gecikmedi. Subaşı polemiğe "Aman Tanrım" yorumuyla dahil oldu.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden 'Acun'un parasını mı yiyorsun?' diyen takipçiye sert cevap: Aptal olma!

NE OLMUŞTU?

Kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı,canlı yayında Seray Sever ve Cengiz Semercioğlu'na O Ses Türkiye'den bir video izletirken Şeyma Subaşı'dan bir mesaj geldi. Subaşı'nın mesajında "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey de konuşacağım" yazıyordu. Canlı yayında ifşa olan mesaj Twitter'da kısa sürede trend oldu.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden 'Acun'un parasını mı yiyorsun?' diyen takipçiye sert cevap: Aptal olma!

Konu hakkında Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşım yapan Subaşı, "Sonuçta bizim Acun'la çocuğumuz var. Konuştuğumuz maddi manevi birçok konu var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayına çıkması tabii kide benim kaderim, yapacak bir şey yok. Lütfen konu başka bir yerlere gitmesin." demişti.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden 'Acun'un parasını mı yiyorsun?' diyen takipçiye sert cevap: Aptal olma!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Miami Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

ASLI:

HAYRANIM BU HATUNA HİÇ KİMSEYE ALDIRMADAN HAYATINI YAŞIYOR. BENDE ŞEYMA GİBİ YAPACAĞIM ZENGİN VE YAŞLI BİRİYLE EVLENİP AYRILACAĞIM SONRADA KEYFİME BAKACAĞIM.

13
101
yanıtYanıtla
Avni:

aslı sana gazoz içirmem şart. ayarın kaçmış senin.

yanıt111
yanıt1
hakan:

bu güzeldir sendede varmı büyle güzel şeyler

yanıt13
yanıt4
ADA:

şeyma keşke hiç doğmasaydı

65
4
yanıtYanıtla
a:

ya şu kadını bırakın bir rahat , acun bile sizin kadar takmıyor

43
6
yanıtYanıtla
TESPİT:

Hiç sorma zenginin parası, fakirin çenesi konseptli haber

yanıt22
yanıt1
hğseyin sur:

çoluğunuzu çouğunuzu bu haberlerden uzak tutun bunlar edepsiz insanlar

31
1
yanıtYanıtla
MUTLU:

Bu teke parası çok birisi tarafından kiralanmış olmalı. Yoksa işi gücü bırakıp bu karının ardına takılmazdı.

23
0
yanıtYanıtla
aslan:

vay be. bunlar dünya ya tatile gelmişler.

21
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Kadinin aldigi 125 bin TL nin neresini yigecek ? Yasam tarzina bakilirsa zaten kendine yetmior o para, bir de italyana yedirsin , onun yedigi baska . . . .

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title