Haberler

Sevda Demirel, Yıllar Önce Tokat Attığı Hande Ataizi'ye Klibinde Oynamayı Teklif Etti

Güncelleme:

Yıllar önce canlı yayın sırasında Hande Ataizi'ne attığı tokatla uzun süre gündemi meşgul eden Sevda Demirel, "Sevda Tokadı" adını verdiği şarkısı için Hande Ataizi'ye klipte oynama teklifinde bulundu.

Uzun süre ortalarda görünmeyen eski model Sevda Demirel, "Sevda Tokadı" şarkısıyla sessizliğini bozuyor.

Bundan 20 yıl önce konuk olduğu bir programda Hande Ataizi'yle tartışan ve ona canlı yayında tokat atarak magazin tarihine geçen Sevda Demirel, attığı adım ve sosyal medya hesabından gönderdiği mesajla tartışılan bir harekete imza attı.

"NE İSTENİYORSA ONU VERİYORUM"

"Sevda Tokadı" adını verdiği bir şarkı çıkaran Sevda Demirel, ilk olarak bu şarkısıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Demirel, sosyal medya hesabından, ''Evet Sevda Tokat'ı biraz sansasyonel bir şarkı ismi olabilir ama ben başka neyle anılıyorum ki ne isteniyorsa onu veriyorum. Ayrıca bana bu kadar ağır konuşmanın bedeli bunlar!! Beni eleştirenler benim yerimde olsaydı benden hiç farklı davranmazdı. Ha bu arada şarkıya bayılacaksınız'' notunu paylaştı.

Sevda Demirel, Yıllar Önce Tokat Attığı Hande Ataizi'ye Klibinde Oynamayı Teklif Etti

"KLİBİMDE OYNAMALISIN BENCE"

Sevda Demirel, ilk olarak bu şarkısıyla ilgili bir açıklamada bulundu ve sonrasında Hande Ataizi'ne "Zaman değişti eski hırslarımız kalmadı bence klibimde oynamalısın sevda tokatı güzel bir şarkı" notuyla teklifte bulundu.

Sevda Demirel, Yıllar Önce Tokat Attığı Hande Ataizi'ye Klibinde Oynamayı Teklif Etti

Sevda Demirel, Yıllar Önce Tokat Attığı Hande Ataizi'ye Klibinde Oynamayı Teklif Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

sevda demirel Hande Ataizi Sosyal Medya Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

ESRA:

Manası çok derin. . . :D

8
6
yanıtYanıtla
balçovalı:

Selam.Esra hanım.

yanıt18
yanıt0
ESRA:

Ne dedin sen ne dedin, bir daha söyle duyamadım. :D

11
2
yanıtYanıtla
değersiz:

çaaatt :)

yanıt4
yanıt2
esrarengiz aşık:

seni seviyorum dedim

yanıt2
yanıt3
Bektaş:

Verir misin?? Kalbini dedim

yanıt2
yanıt0
takoz ali:

belki o zaman ucuz reklam idi halka gercek gibi sundular benzeri cok olay var reytin icin yapmadiklari psilik yemedikleri hat yok bazilarin

7
0
yanıtYanıtla
Hande Ataizi:

Klipte de ben seni tokatlayıp 250 binde keş para vereceksen olur şekerim. .

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

manidar bir teklif. .

0
6
yanıtYanıtla
cy:

kes sesin gringo

yanıt4
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title