Haberler

Seren Serengil ve Ebru Polat, transparan elbisesiyle kalça dansı yapan Gülşen'e tepki gösterdi

Güncelleme:

Seren Serengil ve Ebru Polat, transparan kıyafetiyle sahnede kalça dansı yapan Gülşen'e tepki gösterdi. Serengil, "Striptiz kıyafeti gibi" yorumunu yaparken Polat da "Sana hiç yakıştıramadım çok ileri gittin ya" dedi.

Cüretkar sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren ve hakkındaki eleştirilere yine sahnede giydiği cesur kostümüyle cevap veren Gülşen, konserinde kalça dansı yaptı. İçine bikini giydiği transparan elbisesiyle dans eden Gülşen'in o anları sosyal medyada gündem olurken ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

POLAT: GÜLŞEN ÇOK İLERİ GİTTİN

Gülşen'in dansını ve kostümünü abartılı bulan şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Külotla sahneye çıkma polemiğinde ben de birkaç kelime etmek istiyorum. İnsanlar istediği kıyafetle sahneye çıkabilir ve şov yapabilir. Buna kimse karışamaz. Ama Gülşen bence çok abartmış. İzzet'e sözde inadına gibi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. İnadına külot giymiş, sütyen giymiş. Bunlara gene kimse bir şey demiyor ama sen kameraya domalmışsın ya. Neden bizim çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz senin oranı görsün? Çok abartmadın mı? O dans falan kötüydü, sana hiç yakıştıramadım. Çok ayıp çok ileri gittin" dedi.

Seren Serengil ve Ebru Polat, transparan elbisesiyle kalça dansı yapan Gülşen'e tepki gösterdi

SERENGİL: STRİPTİZ KIYAFETİ GİBİ

Yorumlarıyla her daim adından söz ettiren Seren Serengil de Gülşen'i dans performansına sessiz kalamadı. Gülşen'in tercihinin avam olduğunu belirten Serengil, Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot, sütyen olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil ve Ebru Polat, transparan elbisesiyle kalça dansı yapan Gülşen'e tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seren Serengil Ebru Polat Instagram Gülşen Haberler

500

Yorumlar (8)

Zeynep Nursen:

Kadının tüm derdi daha çok plaza dairesi almak, soyundukça, siz ondan bahsedip reklamını yaptıkça bunu da başarıyor

156
18
yanıtYanıtla
Orhan Albaş:

sanki caminin imamından bahsediyoruz ve diyene kak günahta ölü yoktur ya acıksındır ya kapalı biz gülseni imana gelelim diye izlemiyoruz nefsimiz için izliyoruz

37
104
yanıtYanıtla
Erkan Magdenli :

aynen. herşeye de çocukları bahane ediyolar da kuran kursunda çocukların başına gelenler hasır altı ediliyor. asıl konuşulcak şeyler konuşulmuyor

yanıt12
yanıt27
Mehmet :

O kadar mı abazansın

yanıt1
yanıt0
Vertigo:

Ukala

57
10
yanıtYanıtla
Elif Bahtiyar:

Para için daha ne Adilik ne rezillikler göreceğiz bilemiyorum Cehennem boşuna değil

16
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

niye sızın aklınıza gelmedı dıyemı,siz daha rezılını yaparsınız.farkınız ne.aynı rezıl medya ınsanlarısınız..

10
1
yanıtYanıtla
Ferhat Devran Yilmaz:

haklarımızı asla helal etmiyoruz gülşen umarım öyle sıkıntılar ve dert çekersin ki bu dünyada asla mutlu olamazsın...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title