Haberler

Selim Kaymakamı Dolu, Ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Elinden Aldı

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın elinden aldı.

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın elinden aldı.

Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde yapılan törene İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai Akyel, Milletvekilleri ve Mülki İdare Amirleri katıldı.

Kaymakam Erdinç Dolu'yu mutlu gününde Karslı Danıştay Üyeleri Hicabi Ece, Mevlüt Atbaş, Kamuran Erboğa ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Faik Ece, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun 'da törene katılarak yalnız bırakmadılar.

Kaymakam Erdinç Dolu'nun ödüle layık görülmesinde; 2012 yılından itibaren görevini sürdürdüğü Selim ilçesinde, yasal olarak yüklendiği görev ve sorumluluklarının yanında, sahip olduğu yönetici liderlik özelliğini ve sosyal bilimlere olan ilgisini aktif şekilde kullanması etken oldu.

Dolu, Kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği sağlayarak vatandaş odaklı çağdaş kamu yönetimi anlayışıyla kaliteli hizmete önem vermiş, Kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmasının yanında Sivil Toplum Örgütleri ve hayırsever işadamlarıyla bizzat görüşerek katma değer sağlamış, eğitimden sağlığa toplumsal eşitsizlikten toplumsal kalkınmaya kadar birçok alanda Etkin Devlet-Etkin Vatandaş, Engelsiz Devlet- Engelsiz Vatandaş anlayışı ve Sosyal Devlet ilkesiyle başlattığı çalışmalar neticesinde devlet ile halkın kaynaşması sağlanmış, eğitim, sosyo-kültürel, ekonomik ve kırsal kalkınmaya yönelik katılımcı, sürdürülebilir projeleri hayata geçirdi.

Erdinç Dolu, gerçekleştirilen projeler ve faaliyetler kapsamında KÖYDES yatırımları ve SYDV'nın rutin yardımları dışında 3 yılda 50 proje başarıyla yürüterek, 1.962.000 TL.'si hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanmak üzere toplamda 18.587.454,00 TL. tutarında katma değer yaratmasında kendisine Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet ödülünü getirmesinde önemli etken oldu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdinç Dolu Ersin Ateş Efkan Ala Yerel Haberler

title