Haberler

Şehitkamil Belediyesine "Teşekkür" Ödülü

Fiziksel Engelliler Vakfı, Engelli Çocuklara Yönelik Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi (FEVSBK) için Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde 400 metrekarelik bir alanda yer temininde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu "Teşekkür Plaketi'ne" layık gördü. Plaketi, Başkan Rıdvan Fadıloğlu adına, Fiziksel Engelliler Vakfı Başkan Yardımcısı Zafer Eken'in elinden Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci aldı.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde, Fiziksel Engelliler Vakfı Spor ve Beceri Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören 4-12 yaş arası 150 engelli çocuğa yönelik düzenlenen sertifika ve madalya törenine, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir,, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, Fiziksel Engelliler Vakfı Başkan Yardımcı Zafer Eken, Fiziksel Engelliler Vakfı Spor ve Beceri Koordinasyon Merkezi hocaları, veliler ve engelli öğrenciler katıldı.

FİZİKSEL ENGELLİ ÖĞRENCİLER SERTİFİKA VE MADALYALARINI ALDI

3 aylık eğitim semineri sonrası engelli öğrenciler için düzenlenen sertifika ve madalya töreninde, ayrıca çocuklar arasında kısa bir yarışma düzenlendi. Her çocuk kendi kategorisinde olan takım arkadaşıyla kıyasıya yarıştı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin "Fiziksel Engelliler Vakfı tarafından bugüne kadar hayata geçirilen çok sayıdaki müstesna projelerden bir tanesi de bugün ki düzenlenen projelerden birisidir. Bugün yürüyebiliyoruz, vücut fonksiyonlarımız tamamen yerinde, parmaklarımızı kımıldata biliyoruz. Ama hiç yürüyemezsen, bugün adım atabilmenin ne demek olduğunu yaşayan ailelerle birlikte, çocuklarımızın o yaşama adımlarını görerek, fark ederek, hep birlikte yaşadık. Bu konuda gerçekten Sportif Beceri ve Koordinasyon eğitimi projemiz, hem İstanbul'da, hem Gaziantep'te mucizeleri gerçekleştirmiş bir projedir. Bu anlamda projeye katkı sağlayan herkese, teşekkür ediyorum. Özellikle, tesisin yer temininde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na, Marmara Üniversitesi'ne, Fiziksel Engelliler Vakfı'nın değerli üyelerine, çocuklarımıza eğitim veren öğretmenlerine ve tüm velilerimizi çok teşekkür ediyorum" dedi.

EKEN'DEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Fiziksel Engelliler Vakfı Başkan Yardımcısı Zafer Eken ise, Fiziksel Engelliler Vakfı Engelli Çocuklara Yönelik Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi için Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde 400 metrekarelik bir alanda yer temininde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. Eken, 3 aylık eğitim sonrası, engelli çocukların fiziksel gelişimleri konusunda baya bir iyileşme olduğunu belirterek, çocuklarını Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi getiren ailelere de şükranlarını iletti.

Program sonunda, 3 aylık eğitim seminerine katılan tüm engelli öğrencilere, sertifika ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi. Programda, Fiziksel Engelliler Vakfı Başkan Yardımcısı Zafer Eken tarafından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na, Engelli Çocuklara Yönelik Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi'ni temin ettiği ve her zaman destek verdiği için "Teşekkür Plaketi'ne" layık görüldü. Plaketi Başkan Rıdvan Fadıloğlu adına Fiziksel Engelliler Vakfı Başkan Yardımcı Zafer Eken'in elinden alan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
title